Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Odpovědět k tématu: test

Jméno
Subjekt
Boardcode
B) :( :) :laugh: :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :up :S :evil: :whistle: :down
Zpráva
Zvětšit /  Zmenšit

Topic History of: test

Zobrazit nejstarší 10 příspěvků - (Poslední příspěvek nejdříve)
10. kvě 2019 18:22 #325257

Anonym

Avatar uživatele

Děkuju. Teorii nastudovanou mám, jen jsem nějak nenašla fotku po odkvětu. V době květu ty lístky ještě nejsou dorostlé - a na všech fotkách ty keře teprve kvetou.
Chci určitě nižší keř - uvidím, co budou mít. Buď V.c.Aurora nebo V.b.Anne Russel. Na to vybrané místo půjdou dobře. :)
Martina
10. kvě 2019 10:23 #325256

Eva L.

Avatar uživatele Eva L.

Martino, letní fotky obou kalin nemám, ale myslím si, že popisy keřů snadno získáš z různých zdrojů.
Jako příklad: cs.wikipedia.org/wiki/Kalina_Carlesiova
www.google.com/search?q=viburnum+carlesi...igB&biw=1600&bih=764

Podobně i V. burkwoodii : cs.wikipedia.org/wiki/Kalina_Burkwoodova
www.google.com/search?q=viburnum+burkwoo...igB&biw=1600&bih=764

V obou případech bych ráda upozornila na rozdíly mezi jednotlivými kultivary, např. ve velikosti keře.
Mám zkušenosti s V. carlesii Aurora a s V. burkwoodii Eskymo. Oba kutivary jsou nízké, do 150cm. Původní druhy jsou mnohem vyšší. Při nákupu je asi užitečné předem zjistit vlastnosti vybraného kultivaru.
Nevím, jak bych popsala míru olistění. Keř není hustý, ani řídký. Něco mezi tím. :)
09. kvě 2019 21:48 #325255

Anonym

Avatar uživatele

Vím, že to sem nepatří, ale do téma "Zahrada" nejsem připuštěna coby neregistrovaná.
Pěkně prosím - máte někdo fotku kaliny carlesii nebo Burkwoodii v létě po odkvětu? Té vůni nemůžu odolat, jednu z nich si určitě koupím a zvažuju, kam ji zasadit. Jestli je to po plném olistění řídký keřík nebo udělá zelenou clonu?
Díky, Martina
09. bře 2019 21:02 #324806

Anonym

Avatar uživatele

Dobrý večer, jako i mnoho dalších se marně snažím zaregistrovat.
Tak zatím anonymní dotaz - objednávala jsem si v únoru na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nějaké historické růže. Nepřišla žádná odpověď. Znamená to, že objednávky už neberou, stránka nefunguje?
Martina
10. zář 2018 20:17 #323690

Anonym

Avatar uživatele

Ahoj Zuzko a všichni ostatní, kteří se nemůžete zaregistrovat - nejste v tom sami, už jsem to zkoušela několikrát,i na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. jsem psala, ale bohužel...:-( škoda, že není vůle přenastavit registrační formuli, fórum tak přichází o další členy, což je škoda. A jako ostatní, ani mě nebaví psát pod nickem "anonym" - opravdu s tím nelze nic dělat???
P.s.: toto fórum už sleduji a pročítám asi tři roky, ze začátku jsem se nechtěla registrovat, protože jaksi nebylo s čím přispívat (tápání začátečníka), teď už nějaké zkušenosti a zavedené výsadby mám, ale zase není možnost do vaší společnosti registrovaně proniknout... škoda. I tak chci všem přispívajícím členům tohoto fóra velmi poděkovat, za zkušenosti, tipy, nápady, které pomáhají a napovídají i nám ostatním. Dík všem za sdílení vlastních úspěchů/neúspěchů a budu doufat, že se snad registrační brána podaří administrátorům tohoto fóra upravit tak, aby byla schůdná i pro nás, nové zájemce... díky ještě jednou všem Monika
10. zář 2018 09:07 #323688

Anonym

Avatar uživatele

ahojte, je nieco nove ohladom registracii? Tiez by som sa rada pridala, sice mozem pisat aj ako anonym, ale nie vsade a je to dost frustrujuce. Pretoze miesat rozne otazky v jednej teme len zbytocne zneprehladnuje forum.Zuzana
03. pro 2017 01:37 #321255

Květa

Avatar uživatele Květa

Klárko, bohužel, nic nového nevím. S Dreslou jsem tento podzim se vůbec neviděla.
02. pro 2017 23:32 #321252

Anonym

Avatar uživatele

Ahojda :-) Tušíte někdo, jak to vypadá s chodem stránek? Pořád nefunguje vytvoření nového účtu :-( Zkouším to už čtyři měsíce :-( Klára
05. říj 2017 21:00 #320674

quendery

Avatar uživatele quendery

Ahoj Klárko, taky jsem to zkoušela jako Květa.....hmmm nejde to. Navíc jsem se snažila telefonicky spojit s Dreslou a bez úspěchu, to je i informace pro ostatní. :( Budu to zkoušet a po neděli se zkusím u ní osobně zastavit, tak se snad dozvím víc. :whistle:
05. říj 2017 20:54 #320673

Květa

Avatar uživatele Květa

Klárko, lituju, bohužel ti pomoci nemohu. Zkoušela jsem novou registraci, skutečně to nefunguje. Zobrazuje i zprávu, že info o chybě bylo odesláno správci. Chybu musí odstranit zřejmě pouze on.

Kontakt na správce : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.