Tak györovky jsou na tom se zdravím docela dobře....o padlí na Parníku Liptov jsem myslím psala, bylo to ale jen loni a na poupatech. Některé jsou trochu náchylnější na ČS, ale většinou z počátku, léty z toho " vyrostou". Abych pravdu řekla, stříkám jen jednou na jaře, hned jak růže ostřihám a pak to nechávám přírodě.....občas mám mezi růžemi i jedlé věci....petrželku, česnek atd.
Co se týče počasí....tak mráz snášejí všechny velmi dobře, i ti drobečci jako třeba Sedmokráska nebo Vámbery Armin. Některé mám na celodenním slunci, jiné v polostínu.... nezdá se, že by měly nějak "vyhraněné" požadavky

Zatím za těch 5 let, co se o ně zajímám, tak jen dvě musely pryč.....Esteházy János / vymrzla/ a Felsewhodos / hezká, ale náchylná na padlí...ale opravdu dost/....u té jsme se na problému shodly i s Jájou/ taky jich má dost /.
Od podzimu mám navíc asi 10 nových včetně horkých novinek...Jaroslav Ježek, Márk Gergély nebo Perla / je to obdoba Fraise des Bois, ale bílá/...tak se na ně těším.
Co se týče zkouknutí naživo, proč ne, ráda vás pozvu....jen vás budu prosit o shovívavost....opravdu mám džungli