Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kordes (DE) - Pohádkové růže

Re:Kordes 16. lis 2010 17:51 #21973

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
JitkaU2 wrote:
Emilko, koukala ses tes na R U teďka? Jestli to není jen "podzimní" červená[/quote]
Jak jsem psala, moje RU je červená, ale fakt jenom teďka, jak píšeš, přes rok byla normální :-)
A Laguna i Jasmina jsou uváděny jako climbery
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 16. lis 2010 18:21 #21974

• ZuzanaCh
Dany, já už jsem se s tím setkala víckrát (i na HMF), že jak roste něco nahoru, je to označené jako climber. Ale Kordes na svých stránkách jassně píše, že Jasmina je rambler. A ta moje první je úplně typická.
Ale té červené trčí do výšky naprosto pevné větvičky.
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 16. lis 2010 18:42 #21976

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
tak to ji teda určitě chci taky :-) Jdu na ty stránky a budu ztracenáááá
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 15:55 #22023

• ZuzanaCh
Sakrafííííííííík! Tak mi od Kordesů napsali, že teď to poznat nemohou a že se jim mám ozvat v létě. No v létě to poznám sama - krucipísek....
Mizerové - absolutní většina růží je zcela jasně zelená, že by nevěděli, co maj za růži s červenýma větvičkama se mi nechce věřit. Kdybych aspoň věděla, jestli je to vůbec popínavé .,.. fI NÁMOL!
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 16:54 #22029

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Zuzano nevim ale ja bych možna věřila tomu že je to Jasmina , třeba v zahradnictvi dost palilo slunce a je načervenala, na internetu moc fotek není ale zda se mi že tady na jedne je vidět že sklon k opaleni do červena ma www.websad.ru/fotobase.php?part=17956&code=7953
Tak Kordesovcy komunikuji to je fajin, i kydž mohly bych mit lepši přehled.:huh:
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 17:12 #22032

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
JitkaU2 wrote:
Tak že by ta červená sazenice byla přece jenom Laguna? Haló, kdo ji tu má? jsem zvědavá :-) Emilko, koukala ses tes na R U teďka? Jestli to není jen "podzimní" červená
je tu vlákno krasneruze.cz/index.php?option=com_kunen...view&catid=2&id=4600
Jasmína na jedné fotce od Lili má zelené větve:huh: , na tu svou se mohu podívat až v sobotu, už je šero když přijedu domů. Lagunu mám též, je to stejný mrňous jako Jasmína, a červená není, tož mám dojet do toho Bau? A co když to budou mít poplantané jako Lio Rose a Schlos Eutin na jaře:blink:
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 17:14 #22033

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22571
ahoj- tak jsem včera psala na nejkrasnější růže p.Prouzové, jestli ještě posílají prostokořenné . tak mi napsala dopis , že . ano . chtěla jsem tu diskutovanou Pashminu , Red Eden Rose a Novalis- fialová . píše , že Kordes už Red E. neposílá a Pashmina je jenom stromková. Novalis mi doporučuje.
ALE!1.ks 24 EURO--doprava 28 ERO. tak to bude levnější pro to do Hamburku sjet parníkem.
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 17:22 #22035

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Ahoj Kájo, to posílají z Německa přímo, nebo od nás? Si dělají pr... ne, asi se podívám na agel-rosen, kolik to chtěli jak psal Honza 12 E za poštovné?
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 17:24 #22036

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22571
no to si prču dělají- v nekr.růžích. já ti to hodím celé na mail . je tam i příloha ,ceník . můžeš tu pak dát odkaz . já to neumím.
Téma bylo zamčeno.

Re:Kordes 17. lis 2010 17:34 #22038

• ZuzanaCh
Jevgenije, když já jednu Jasminu mám od léta - je to typický rambler s měkkými výhony. Tahle druhá prostě Jasmina určitě není. Dokonce mám podezření, jestli ty větvičky, co to má, jsou vůbec od pnoucí růže.

Přemítám, jestli tuhle nestrčit zatím do kořenáče, objednat si prostě dvě stejné a zasadit to - Když budu čekat do léta, co z toho vyleze, tak mám pblouk holej další rok.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa