HonzaPM napsal:
Květo, dobrou chuť.
U Fišera cedulky přelepují izolepou, jak je vidět. Asi aby se neodlamovaly, nedošlo k záměně, lidi nečachrovali s cenou...
Obě sazenice Herkules kvetly v době mého nákupu zcela jinak než vypadá květ na dvou mých horních fotkách.
Kvetly jako fotka od Květy, jen barevně méně intensivněji (zapraná? vyblitá?).
Na HMF jsou fotky jen od tří lidí, dost možná shodné kvetení vícekrát, tj. málo vypovídající.
U Chládka měli asi 20-30 rostlin Herkules, ale jako napotvoru teprve nakvétající květy a to jsem tam šel 2x.
Nemyslím, že v Hradci jsou jiné růže, je to variabilnost sorty. Asi.
Květo, v jednu (slabou) chvíli jsem uvažoval, že ti Herkules věnuju. Ale nevešla by se do té kakostové krabičky...
Teď už tyto plány nemám.

Byl to přece dárek.
Honzo, děkuji, málem jsem se zalkla, když jsem viděla tvou fotku. Máš mě málem na svědomí .. kdyby mi přišel očekávaný balíčíček s kakostíčíčkem a ona by to byla krabice jak blázen, s Herkulesem - by mne asi kleplo.

Však víš, jak jsem váhala, jestli ho musím mít hned ve velkokapacitním kontejneru za velkokapacitní cenu nebo se kousnu a počkám - na za 200,-. Spořílek zvítězil.
Tedy vy mi s tím Herkulesem dáváte

. Nevím, která z jeho podob se mi líbí víc. Obě jsou krásné. Jen tedy - kam s ním ?? barevně.
Předpokládám, že mě bude bavit. Proměny úžasné.
Málokdy ventiluju, ale když už se tu o nem vede takováto debata - tak hlásit se musí..

Danate ho má cca 2 roky, říkala, že jí málo kvete. Ale prý zasazen v moc stínu.
Trifonku, také mne to napadlo, že se jedná o onu zapranou růži, o kt. se Dresla vyjadřovala velmi kladně.