Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Meilland - růže dle šlechtitelů

Meilland - růže dle šlechtitelů 20. led 2017 22:15 #315535

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Nováček Kurfurstin Sophie - zatím byla v nádobě, ale dařilo se jí a bylo na co koukat

20160626_170540.jpg

20160626_170549.jpg

20160626_170558.jpg
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., JitkaU2, Kaja, varouch, quendery, mišpule, Lukáš, bvlas, alenak a tento uživatel má 7 dalších poděkování

Meilland - růže dle šlechtitelů 26. led 2017 17:25 #315740

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Kurfürstin Sophia je krásná - taky ji mám . :up
ale dnes chci sdělit , že Meilland ,,pustil ''do Evropy novou růži Cyclamen Piere de Rosand - mám foto z FB , ale tady nemůžu uveřejnit /Cyclamen Eden Rose / je krásná , ale pořád se mi nejvíc líbí růžová Edenka :up i když tyhle dvě vedle sebe--- :kiss:
www.meillandrichardier.com/rosier-grimpa...-r-margaret-mae.html
Poslední úprava: 29. led 2017 10:07 od Kaja.
Následující uživatel poděkoval: Marta, JUDY, rok.zaruka, LucieT

Meilland - růže dle šlechtitelů 21. dub 2017 22:30 #317777

• Láďa
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 597
Dnes jsem byl na Floře v Olomouci a opět zde prodávali poměrně široký sortiment Meillandovek. Mají v češtině barevný nabídkový leták. Na rozdíl od podzimu se mně zdálo, že se tyto růže prodávaly dobře a některé sorty už byly vyprodané. Prodavačka mně řekla, že by bylo možné se domluvit s paní Ludmilou Janoštíkovou, která zajišťuje dovoz některých Meillandových růží podle požadavků českých zákazníků. Spojení je emailem:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Údaje opisuji z vizitky, kterou jsem na stánku dostal. Bylo by fajn, kdyby u nás bylo kromě Kordese i zastoupení Meillanda, i když se mně zdá, že M. má jinou obchodní strategii. Prodává řadu starších odrůd, které považuje za stálice a mnoho novinek, které třeba získaly řadu ocenění, poměrně brzy ze sortimentu vyřazuje (Jaz Festival, Rafaello).
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Genovesa, alenak, JUDY, ibiska, Regina

Meilland - růže dle šlechtitelů 22. dub 2017 06:41 #317778

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Láďo máš pravdu, taky jsem šla po některých a opět jsem utřela nos ale také mi paní dala vizitku, tak si paní Jarmile zavolám.. Škoda že nebylo víc času, mohla jsem jí zavolat, sejít se s ní přímo na místě a prý by mi vše o Meillandovkách řekla a domluvily by jsme se... paní prodavačka si mě pamatovala z loňska :laugh: no joooo, když já ty růže fakt miluju :woohoo:
Následující uživatel poděkoval: Láďa

Meilland - růže dle šlechtitelů 09. kvě 2017 07:25 #318096

• Janoštíková
Dobrý den,
zde Ludmila Janoštíková z Flóry Olomouc, obch. zástupkyně pro MEILLAND.
Děkuji za sdílení kontaktu na mě na tomto diskusním fóru.

Růže MEILLAND se od loňského roku snažíme dostat na český trh, bohužel je to běh na delší trať. Ale doufáme, že se situace bude postupem času zlepšovat. Co se týče nabídky růží, ta je vybraná na základě jednání přímo se šlechtiteli tak, aby růže bez problémů obstály naše podnebí, zejména tvrdé zimy. Do budoucna se sortiment bude jistě rozšiřovat a měnit, i s ohledem na novinky a zájem zákazníků.

Pro letní Flóru chystáme velkou zásilku nové odrůdy PRINCESSE CHARLENE DE MONACO (silně vonící růžově kvetoucí čajohybrid), která byla představovaná loni na jaře a letos jsme ji měli řezanou ve váze. Na podzimní Flóru pak plánujeme opět celý sortiment růží (zavoskovaných spících sazenic v 2l kontejnerech), včetně popínavek.

Mimo tyto výstavy bude možné letos růže zakoupit v ZC Brabec v Brně-Modřicích a také v Olomouci v Rozáriu.
Budu ráda, když mě v případě zájmu budete kontaktovat.
Janoštíková L.

Meilland - růže dle šlechtitelů 09. kvě 2017 10:03 #318103

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
paní Janoštíková - veliký dík za informace.. :up

Meilland - růže dle šlechtitelů 09. kvě 2017 10:18 #318107

• Janoštíková
V současné době chystáme také nové webové stránky, které se budou věnovat francouzským růžím. Měl by tam být podrobný přehled sortimentu, který bude v nejbližší době k dostání, a postupně by pak měly přibývat i informace o tom, kde půjde růže sehnat. Až to bude hotové, vložím sem odkaz. Hezký den.

Meilland - růže dle šlechtitelů 09. kvě 2017 15:54 #318115

• ivik
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 736
Děkuji za všechny :)

Meilland - růže dle šlechtitelů 09. kvě 2017 16:05 #318116

• Regina
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 943
Taky se připojuji s díky. :up

Meilland - růže dle šlechtitelů 09. kvě 2017 23:41 #318127

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Dobrý večer paní Ludmilo, jsem ráda za Váš mailík i to, že jste sem k nám nakoukla ;) určitě se ozvu ;)
Moderátoři: Eva L., Květa