Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tantau (DE) - Nostalgické růže II

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 17:52 #302616

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Mariatheresia

DSCN2755.jpg

Caramella

DSCN2812.jpg

Pink Piano

DSCN2756_2016-01-23.jpg
Poslední úprava: 23. led 2016 19:31 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., sany, mišpule, Lukáš, sarrka3, Láďa, Jarka, Marijka, Jikra, Genovesa a tento uživatel má 2 dalších poděkování

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 18:03 #302618

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Teda, je to moc hezké čtení a je vidět, jak ty svoje růžindy máte všichni rádi. Já se teda přiznám, že miluju růže ve váze. Já je mám ještě malé, takže jsem loni udělala z vlastních jen 2 kytice- z Piana a Emilie Marie. Ale to bylo něco, nemohla jsem od nich doma odtrhnout oči. A od Emilie voněla celá kuchyň. Budiž mi omluvou, že jsem stříhala jen z pozadí keřů a pak už mi jich taky bylo líto, tak jsem si za pajdu další kytičky koupila v Lídlu :laugh: :laugh: :laugh:

20150610_193203.jpg

Ale třeba jsem k té správné profesionální lakotě ještě nedozrála :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, sany, Lukáš, sarrka3, Jarka, Marijka, Jikra, alenak

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 18:17 #302622

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Já jsem si pořídila první růže proto, abych měla do vázy ( takže čajovky), ale pak mi začlo být líto je stříhat, když venku vydržely mnohem déle, než doma ve váze. Postupně jsem i obměnila sortiment, ale krkoun jsem pořád :P .
Kytice dělám jen pro mámu ( a ta dobře ví, jaké privilegium to pro ní znamená) a pro učitelky ( ty vědí prd, ale obvykle to ani nebývá z růží, nebo je smíšená), protože kupovat 6 kytic se mi jednak nechce a jednak na to vždycky zapomenu ( na kroužky a do družiny se totiž nosí dřív než do školy, podle toho, kdy je to naposled).
Sama pro sebe si obvykle udělám jednu kytici z Edenky, protože už je tak veliká, že se to ztratí ( loni měla v 1. floru víc jak 120 květů).
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, Jarka, Marijka, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 19:12 #302633

• ivik
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 736
Já mám sice maličké keříky, loni kvetly poprvé, ale ráda rozdávám růžičky, mám radost, když potěší kamarádky, známé. Mám to tak s každými květy, na jaře stříhám narcisy a tulipány po náručích. Jedině lilie nestříhám, padá z nich pyl, moc pronikavě voní, takže ty odkvétají na záhoně :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, Jarka

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 19:43 #302635

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Máte nádherné pugéty, všechna čest. :kiss: Nedivím se, že vás doma potěší. Přesto mě nepřesvědčíte. :cheer: Mám nejraději květy na keři a když uříznout, tak jen ty zvadlé. To bych dovolila ráda i někomu druhému. Ušetřil by mi tím práci. :laugh:

Lukáši, přesně tak. :laugh: :laugh: :laugh:
Poslední úprava: 21. led 2016 19:52 od Eva L..
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Lukáš, sarrka3, Jarka, Marijka, Genovesa

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 20:23 #302636

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Ja jsem taky skrt, nerada striham ruzicky do vazy. ;) Kupodivu mi delalo trochu problem je ustrihnout, i kdyz jsem vedela, ze na chalupu nejakou dobu nepojedu a tudiz je kvetouci na keri neuvidim. Ale vloni mi sousedka ostrihala ruze na podzim s tim, ze je da do kostela, tak jsem pak mela radost, ze treba udelaji radost i dalsim lidem.

Lukasi, to mi nedelej s Nostalgii, uz driv jsem ji u tebe obdivovala, je to oblibena ruze meho muze, ale ta moje hodi vzdycky jeden, dva kandelabry a par kvitku. Nevim, jak ji prinutit, aby mi udelala hezky kerik. Ale chci memu muzi koupit jeste jednu, tak treba bude trosku lepsi.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Lukáš

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 21. led 2016 20:39 #302637

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Jo, kytice jsou to krásné. Ale taky mě nepřesvědčíte. Víkendové zahrádkáře chápu, ale já mám zahradu pořád na dosah. A na keřích růže kvetou mnohem dýl než ve váze. Tak si tam sednu, pustím drobotinu na písek a kochám se a kochám... :woohoo:
Ale tak je fakt, že mám ještě malé keříky. Podzimní kytice před mrazy, ta mě těšila i doma.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., Lukáš, sarrka3, Jarka, Marijka

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 22. led 2016 09:56 #302651

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Aj ja sa radím k tým, čo neradi režú ruže (nielen tie) do kytíc. Tiež sa ospravedlňujem tým, že v záhrade vydržia dlhšie a tú mám pod nosom, takže ružami sa kochám každý deň od prvého do posledného púčika.
SAM_5675_2016-01-22.jpg

Jasmina
Anka
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., mišpule, Lukáš, Láďa, Jarka, Jikra

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 22. led 2016 20:51 #302660

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11815
sany napsal:
Aj ja sa radím k tým, čo neradi režú ruže (nielen tie) do kytíc. Tiež sa ospravedlňujem tým, že v záhrade vydržia dlhšie a tú mám pod nosom, takže ružami sa kochám každý deň od prvého do posledného púčika.
SAM_5675_2016-01-22.jpg

Jasmina
sany krásná kordeska :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;) mám ji taky
Poslední úprava: 22. led 2016 20:51 od Lukáš.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: sany, Jarka, Jikra

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 23. led 2016 16:05 #302700

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Tak k chrtům se přidám i já, radši si ruku uhryznu, než stříhat rozkvetlé růže! :woohoo: . Jedinou kytici jsem nastřihala před třemi roky před těžkou operací mé milované kamarádky. Uzdravila se

A přidávám tantauovky: Pastellu, Lavander Ice a Camelot. :dry:

P1060175.jpg

P6140690.jpg

P6160704_2016-01-23.jpg
Poslední úprava: 23. led 2016 20:20 od Jarka.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra
Moderátoři: Eva L., Květa