Vlaďko, není zač. Letos mám (kupodivu) dobrou fotografní výkonnost.

Min. pátek hugoniska ještě nekvetla, byla to otázka dnů, tak jsem se dneska urval a využil vrozené vy...čůranosti
a do libosadu se okruhem kolem čiperných a všímavých pracovníků dostal a hugonisku zvěčnil.
Dany, už seopakuju, měl jsem r. hugonis očkovanou na šípku z Fytosu dvě zimy, na průvanu, nenamrzala nijak zásadně.
Třetím rokem byla tak velká (a opoupatovaná), že z prostor. důvodů opustila můj plácek, což mě dosti sejří.
Edit, semsivzpomněl: nedával jsem ji vlastně pryč ani tak z prostor. důvodů, ale rostla nedaleko sušáku na prádlo.
A kdo hugonisku zná, ví, jaké je to ostnité roští, takže když prádlo ve větru vlálo, tak by seto o hugonisku mohlo
teoreticky trhat, zvlášť, když tak čile přirůstala. Teď je na jejím místě ten miscanthus, co ho podle Květy musím mít (Ghana?).
Káji, letošní. Ba přímo dnešní. Byli tam dva zlat. a pak dva menší brouci - tihle kropenáči. Ti tolik nepózovali a jeden
radši uletěl. Bylo jako obvykle (při focení) větrno, tak jsem čekal, že brouk nepozná, kdy větvičkou háže vítr
a kdy s ní hejbu já, abych ji natočil do fotitelné polohy, že.