Co DODat? Dnešní den předčil moje očekávání. Potkal jsem plno báječných lidí, viděl jsem plno nádherných růží, keřů a trvalek.
Shodli jsme se, myslím, na tom, že máme všichni stejnou diagnózu, bohužel ji lékařská věda (zatím) neuznává.

Moc mě mrzí, že někteří z vás odjeli ještě za deště, později odpoledne se slunce skrzevá mraky prodralo, pole se rozvonělo
a jen jsme všichni chodili a ňufali, odkud vůně vane. Moc jsme se nasmáli, poučili, poznali, pojedli, popili (kdo jste si zapamatoval
Dreslin recept na bezinkovou šťávu, prosím?). Bohužel moje ruka píše pomaleji, než Dresla mluví, tak jsem toho plno zapomněl,
ale něco v tom sešitku (a trochu i hlavě) přece jen zůstalo...
S Guirlande d´Amour mám nafocenou Emilku, Martu Z a Chrast, ozvěte se, prosím, po SZ, pošlu Vám fotku na mail.
Dresly kouzelná dcerka později stála na valníku a vybírala růže, které bych měl mít - a ještě tuhle by sis měl koupit, víš?

Tak jsme si společně vybrali (zrovna když Dresla popisovala bezinkovku) Gruss an Aachen a HK Zelenou a Charles de Mills
(promiň, Lenko, díky Dreslo).

K tomu mám tři vysoká červenolistá seda, jen dvě dtto heuchery (měl jsem jich vzít víc) a jeden muškát.
Za Dreslou je vidět mnoho úsilí, práce, potu. Dreslo neumdlévej - stojí a bude to vždycky stát za to.
Někdo (Doubravka? Některá Lenka?) jste prý Dresle říkala, že tahle růže se anglicky jmenuje jako jeden pták (Slavík?).
Víc si moje hlava nebyla schopná zapamatovat, vím jen, že ji nutně potřebuju a že byla překrásná, obalená a zdravá.
Pastella, jak jinak

Zajímavé byly červeně rašící listy - moje jsou všechny světle zelené
Bouquet Parfait - Emilko, díky na navedení na ni. Květo, barva je stejná, jako ukazovala Dany,
pokud je na nějaké (mé) fotce patrný růžový nádech, je to hlavně foťákem, ta růže růžová v reálu není,
ale už na displeji aparátu seto růžovatělo - samo, fakt.
Guirlande d´Amour - je někdo, kdo ji dnes nefotil? Vidíš Květo, jak jsme na tebe mysleli

Emilka mínila, že je nižší než loni - těžko říct jestli kvůlivá zimě nebo zajícům, zapomněl(i) js(e)me se Dresly zeptat.