Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Den Otevřených Dveří 2011

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 20:21 #258600

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Už se to nahrává, ale pomaaaaaluuuu :S
já jsem si koupila voňavou Lavander Lasie, celý auto mi provoněla :laugh:
a heuchery, aby mělo co zase vymrzat - karamel, cascade dawn a sparkling burgundy ...já snad ani nepůjdu spát, jak jsem plná dojmů :P
Následující uživatel poděkoval: Rhea, Kaja, Eva.Trifon

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 20:23 #258601

• jmarek
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 140
HonzaPM napsal:
A kdopak je tam na obrázku?

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 20:23 #258602

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
helena napsal:
Co tu snad ještě nebylo. Frau Eva Schubert, detail
FrauEvaSchubert.JPG

Frau Eva Schubert, celý keř
FrauEvaSchubert_celek.JPG
Ta je :up :up :woohoo: :woohoo:
Následující uživatel poděkoval: loro, jaja99, Kaja, helena, Lenas

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 20:25 #258603

• danah
  • Platinum Boarder
a děkuju všem, co jste fotili (-y) já napůl slepoň, fotila jsem bez brýlí, tedy od boku a na fotkách je to sakra znát, máte je moc krásně nafocené :up

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 20:25 #258604

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Úlovky: Heinrich Karsch a Cl. Alberich a sedm heucher (cedulky jsou v záhonu).
Rosenstadt Steinfurt
RosenstadtSteinfurt.JPG

White Fleurette
WhiteFleurette.JPG

Perenial Blue
PerenialBlue.JPG

A dvakrát celek
celek_1.JPG

celek_2.JPG
Poslední úprava: 12. čen 2011 20:28 od helena.
Následující uživatel poděkoval: danah, Mirinda, loro, Rhea, jaja99, Kaja, lenpel, Gabreta, JaninkaH, Daniela

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 21:08 #258609

• Lenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 384
Ahojte všichni, DOD byl super, bylo moc hezké, jak se všichni po loňském nesmělém oťukávání letos všichni družili - díky čemuž jsem více klábosila než fotila, ale přidám alespoň pár celkových záběrů. Ráda jsem vás všechny poznala osobně a velký obdiv a vřelé díky Dresle, že nám připravila takový krásný den.
DOD1.jpg

DOD2.jpg

DOD3.jpg

DOD4.jpg

DOD5.jpg

DOD6.jpg
Následující uživatel poděkoval: danah, zdenka, Mirinda, loro, fanynka, jaja99, Dany, lenpel, Gabreta, maggi a tento uživatel má 2 dalších poděkování

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 21:53 #258611

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Tak jsem plná dojmů,byla jsem u Dresly cca 6 hodin (no, jednu z toho na obídku) a byla to neuvěřitelná paráda! Jsem ráda, že jsem Vás tolik poznala, byli jste báječní. Růže v poledne zmoklé, ale odpoledne sluníčko vše vysušilo a byla to přehlídka krásných květů a vůní. Velký dík Dresle za obětavost a vysekávám poklonu.Při odjezdu mě bylo jasné, že jsem stejně vše nestačila prohlédnout. Jednak pro množství růží a potom také pro skvělou zábavu. Byl to moc vydařený den. Tak jestli Dresla dovolí, za rok nashledanou!
019_2011-06-12.JPG

020.JPG

A jedna...pro koho asi?
009.JPG
Následující uživatel poděkoval: zdenka, HonzaPM, jaja99, Kaja, Dany, lenpel, JaninkaH, patka, Daniela

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 22:08 #258612

• danah
  • Platinum Boarder
Tak se mi to konečně nahrálo a můžu jít plná dojmů spát :)
Prosím, kdybyste věděly chybějící názvy u fotek, písněte mi to na Picasu do poznámek, díky.
Fotky se mi tedy moc nezdařily :blush: já taky nevěděla, co dřív, ale zase jsou třeba jiné, než tu byly prezentované.

picasaweb.google.com/danahan0/DOD
Následující uživatel poděkoval: Emilka, Kaja

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 22:31 #258613

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
maggi napsal:
A jedna...pro koho asi?

Maggi, pro mne, pro mne, pro mne. Děkuji:silly:

Koukám, že jste si to opravdu užili.
( přidám do diskusí růžičky, kt. zde byly foceny, jmenovány - a kt. mám )

Re: Den Otevřených Dveří 2011 12. čen 2011 22:33 #258614

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Co DODat? Dnešní den předčil moje očekávání. Potkal jsem plno báječných lidí, viděl jsem plno nádherných růží, keřů a trvalek.
Shodli jsme se, myslím, na tom, že máme všichni stejnou diagnózu, bohužel ji lékařská věda (zatím) neuznává. :laugh:
Moc mě mrzí, že někteří z vás odjeli ještě za deště, později odpoledne se slunce skrzevá mraky prodralo, pole se rozvonělo
a jen jsme všichni chodili a ňufali, odkud vůně vane. Moc jsme se nasmáli, poučili, poznali, pojedli, popili (kdo jste si zapamatoval
Dreslin recept na bezinkovou šťávu, prosím?). Bohužel moje ruka píše pomaleji, než Dresla mluví, tak jsem toho plno zapomněl,
ale něco v tom sešitku (a trochu i hlavě) přece jen zůstalo...

S Guirlande d´Amour mám nafocenou Emilku, Martu Z a Chrast, ozvěte se, prosím, po SZ, pošlu Vám fotku na mail.

Dresly kouzelná dcerka později stála na valníku a vybírala růže, které bych měl mít - a ještě tuhle by sis měl koupit, víš? :)
Tak jsme si společně vybrali (zrovna když Dresla popisovala bezinkovku) Gruss an Aachen a HK Zelenou a Charles de Mills
(promiň, Lenko, díky Dreslo). :)
K tomu mám tři vysoká červenolistá seda, jen dvě dtto heuchery (měl jsem jich vzít víc) a jeden muškát. :laugh:

Za Dreslou je vidět mnoho úsilí, práce, potu. Dreslo neumdlévej - stojí a bude to vždycky stát za to. :up

Někdo (Doubravka? Některá Lenka?) jste prý Dresle říkala, že tahle růže se anglicky jmenuje jako jeden pták (Slavík?).
Víc si moje hlava nebyla schopná zapamatovat, vím jen, že ji nutně potřebuju a že byla překrásná, obalená a zdravá.
aslavk.jpg

Pastella, jak jinak :) Zajímavé byly červeně rašící listy - moje jsou všechny světle zelené
apastella.jpg

Bouquet Parfait - Emilko, díky na navedení na ni. Květo, barva je stejná, jako ukazovala Dany,
pokud je na nějaké (mé) fotce patrný růžový nádech, je to hlavně foťákem, ta růže růžová v reálu není,
ale už na displeji aparátu seto růžovatělo - samo, fakt.
P1940498.JPG

Guirlande d´Amour - je někdo, kdo ji dnes nefotil? Vidíš Květo, jak jsme na tebe mysleli :)
Emilka mínila, že je nižší než loni - těžko říct jestli kvůlivá zimě nebo zajícům, zapomněl(i) js(e)me se Dresly zeptat.
aguirlandedamour.jpg
Poslední úprava: 12. čen 2011 22:41 od HonzaPM.
Následující uživatel poděkoval: zdenka, Emilka, Mirinda, jaja99, Kaja, Dany, lenpel, maggi, JaninkaH, patka a tento uživatel má 1 dalších poděkování
Moderátoři: Eva L., Květa