ROMANA napsal:
ten mně teda vůbec neroste...mám chcípáčka....dva umrněný výhonky tak 25 cm nad zemí...je teda zdravá, ale vůbec není velká, bujná...jak vám roste?
Já ho mám od předloňska taky od Starkla, sazený na podzim, na jaře úžasně vyrazil a krásně kvetl celé léto. Po minulé zimě to na jaře vypadalo, že jsem o něj přišla, všechno pomrzlo a co nepomrzlo v zimě, to dorazil ten jarní mrazík. Už jsem nedoufala a pak vyrazil a narostl do loňské velikosti cca 60 cm, několik výhonů. A to na něj docela kašlu - je v nic moc zemi, už si nevzpomínám, jestli jsem mu při výsadbě alespoň trochu přilepšila

Nezalévám, je jen zamulčovaný kůrou. Bohužel nemám žádnou fotku
A když už jsem zabrousila sem k Vám na forum o růžích, tak Vás poprosím o radu. Chtěla bych nějakou růžičku na hrob naší fenky, o kterou jsme minulý rok přišli. Představuji si nějakou nižší, dlouho nebo furtkvetoucí a hlavně velmi odolnou (hlavně proti nemocem rez, ČS a také proti lenosti a hlouposti pěstitelky

). Líbila by se mi nějaká do oranžova nebo do zelena (kout,kam by měla přijít není moc jasný,tak bych to chtěla trochu rozsvítit), pak bych zkusila vymyslet nebo bych spíš zase loudila radu u Vás, co by jste k ní dosadily např. clematis... Hrobeček je u plotu, tak by se toho nechalo využít