Mirindo, teda takhle obsypáno.. nádhera !
zatím se ti déšť na nich moc nepodepisuje, ne ? ( nebo jsem už opravdu slepoň ? )
Dani, první nástřel dojmu z A. Shurtz ? to je ta, o kt. jsi loni psala, že má mít velké květy, viď ?
a s trochou smutku koukám na Novalis - že by se trochu pochlapil s násadou květů, to moc ne, že ?
EvoI, koutek se mi tůůůze líbí.
přidám první kvítky Heinricha Karsche. Holt u mne teprve začátky...
jen mne trochu udivuje, že mi kvetou dříve nově pořízené růže než většina zasazených v minulých letech. Přece to bývá opačně, ne ? Nejspíš se ty moje namrzlotinky musely pěkně vzpamatovávat.
a za b ) letos mám daleko intenzivnější barvu na mnohých růžích, musím konstatovat.
takže zpět k Heinrichu Karschovi
na podzim jsem váhala mezi ním a Harknessovou Violettou. Myslím, že volba byla šťastná, jsem spokojená. V pozadí umrněná Mary Rose.
---
většina prvních květů u mne vypadá takto - spálená. Nevím jestli víc mrazem nebo sluncem
( chudák Marie Curie )
----
a jdu si veřejně posypat hlavu popelem. Před časem jsem mluvila jsem s EvouL, upozorňovala mne, že už bude provádět první postřik. Já měla mnoho pindů na téma : u mne ještě ne, není co, růžindy mám mrňavé, neprší... a stříkla jsem poprvé až před cca 14 dny.
Pozdě.
Napršelo a ČS začíná. Doufám, že Baycor se FAKT zachová kurativně

Schneewittchen 01 Lambert
( foťák mi ji lépe nevezme ). Byla zavalená levandulí.
a květem podobná, habitusem nikoliv Katherine Zeimet
a jako bleška jsem šťastná z Little White Pet
hrozně dlouho jsem po ní toužila, nedařilo se. Pak jsem ji vyloudila na Dresle, následně podnož téměř sežrali hryzci. Kurýrovala jsem ji v květníku, konečně mám pinďulínku v záhonu.
jo ještě -
už by havěti - mšic a spol. - stačilo.. chodí je zobat z křehkých stonků vrabčáci, jsou těžcí
takhle to dopadá
( čert mne bral - to je výhon So Pretty, stejně skončil jeden květní na Palais Bironu - zlomení jsem sledovala v přímém přenosu )