Evai, díky. A chválila si Judu pro vůni v Top 2013, že? To je ještě lepší zpráva.
U mne je The Shepherdes dost drobounká. Ona by ani žádný veleobr být neměla. Po prvním létě jsem ji (asi brutálně) přesadila ze žlutého záhonu do Broskvového (je to "jen"název - jinak je růžový) a vloni dost živořila. Ale asi ji zase přesadím právě kvůli Jude a přisadím k nim Alana Titmarshe, myslím, že by se k nim hodil.
Určitě i hezky The Sheph.hezky voní, ale právě jak byla malinká, tak jsem se moc k ní neskláněla.
Honzo, ty růže máš na úplném kraji záhonu záměrně kvůli přepadávání květů? Abys o ně jako zavadil nohou, jo? Já si nechávám ještě místo na nizounké trvalky, aby zakryly případné holé nohy. Někde to asi zkusím taky. Abych jako zavaďovala

. Horší to bude se sekačkou.
Marto, já až teď, když růžařím - dá-li se to tak už nazvat - po 3 letech vidím, jak blbě jsem leccos zasadila k sobě. Ale asi to budu řešit jako Květa - ta teď napsala : že kvůli takévu kvantu růží a trvalek a trav už se o nějaké velké manévry pokoušet nebude (nemůžu najít tu citaci, tak se omlouvám za nepřesné znění).