Zdravím, po delší době. Byla jsem na dovolené a tedy dát pak zahradu jakž-takž do pořádku -ufff, jak vy ostatní to děláte? a samozřejmě jsou nějaké ztráty

.. ale tak to bych nemohla nikde... tak přidávám pár foteček svých chcípátek (oproti vašim z katalogů..), ale tak nějak se začít musí

.
Jinak moje nyní-odkvetlá Kurfustin Sophie má dost skvrnitost, už jsem postříkala (se mi zkazil postřikovač, no samá radost), obrala (jauvajs, samo nejvíc žlutých lístků je uvnitř a já si nedala pokoj a furt šťourala..) tak uvidíme, jak to s ní bude dál, z dálky vypadá veskrze normálně..
new dawn
N.D. můj vyčouhlík, jsem byla zvědavá jestli a jak pokvete, tak jsem po jarním zasazení nestřihla, pomalu napravuju a jsem zvědavá jestli bude opakovat, nebude opakovat...
prý Tom Tom, tady je detail květů - sladce růžové poupě, rozkvetlý květ o dokvétající šislý do krémova, má docela výdrž, zatím spokojenost, jen jsem tedy zvědavá na finálních 60-80 cm ....
prý Tom Tom - celý keřík, zepředa už ofikaný, uvidíme na jeho vzrůstnost....
a no name převislá, kmínková, růžová.. krom brutálního padlí (to jí ovšem nebrání v bujném kvetení) spokojenost, štastná ruka a příjemná sázka do loterie