Paráda u všech. Týden jsem nebyla, takže bych se uděkovala. Ranní pohled ze dveří do zahrady
Comtesse de Ségur
Amnesty International. Má jeden květ. Zjara došel. Zkusím zítra, jestli už se víc otevřel. Snad v rámci malování postihnu
A přidám dokončení nákupní anabáze. Můj odhad byl docela dobrý. Je konec měsíce, byla jsem v práci dlouho ale v rychlosti jsem vletěla od OBI. U licenčních růží byla sleva na polovinu. Usoudila jsem, že dál už nemá cenu čekat. Nakonec jsem vybrala Bright Eyes. Zítra vyfotím, dokonce má slušný květ.A když už jsem ušetřila, tak aby to nebylo tolik, druhá byla Hansestadt Rostock. U pokladny jsem kontrolovala cenu. Občas mám neblahé zkušenosti. Překvapením byla cena, která se objevila. Růže mix 178Kč. Půlka ze 490, což byla původní licenční, je vyšší cifra. Zřejmě spletl některý z oceňujících zaměstnanců.Samozřejmě jsem nerozporovala. To už můj problém není.Žádně jiné růže než tyhle poměrně velké kontejnery a pak bezejmenný mix, tam nebyly. Tak můžu spát s velkým uspokojením. Dědkovi o téhle úspoře vyprávět nebudu. Mé uspokojení by nejspíš nesdílel.
Marto a jak píšeš, že to co přežije ve výprodeji je signalizátorem odolného jedince, tím směrem se mé úvahy taky ubírají. Dokumentaci dodám, než jsem koupila ještě chleba vedle v Tescu, bylo skoro půl desáté a tma.