Tak já vám všem teda řeknu něco pěkně od mých zakouřených plic! Jsem z toho všeho tady úplně v pr....!!!! Děkuju vám všem za toto ďábelské fórum, to mně určitě nějaký rarach napískal, abych sem kdy vlezla!

Růže mě chytly za srdce vloni, zasadila jsem 30 sazenic s tím, že je to ažaž a že uvidím jak se to vyvine a potom doplním pár předem vytipovaných kousků. Vybírala jsem pouze ze školky u Pelců. V lednu jsem se začala těšit. V únoru se přidala lehká nervozita. V březnu značně zesílila. V dubnu se snažím sklidnit hlubokým dýcháním. V květnu už skoro nedýchám. V červnu se třepu jak drahej pes a obletuju první květy jak urputný věřitel své dlužníky. A v červenci se to stalo. Objevuju toto fórum plné růžových nadšenců nebo snad šílenců, a plné úžasných fotek stovek odrůd růží, o kterých jsem ve své sladké nevědomosti neměla ani ponětí!

Tak lehce jsem se chytila do pasti... Chtěla jsem jen Angelu, popř. Leonarda, ach jo. A teď už od pátečního večera nedělám nic jiného než že sedím a čumím jak tele na nové vrata, když si to tu tak prohlížím. Plotna studená. Porovnávám a šílím, protože absolutně nevím co objednat. Jsem bezradná

Asi mně přeskočilo

Takže vám všem ještě jednou opravdu moc pěkně děkuju!!! (tentokrát bez ironie

)