Geno, Old Port je krasna!
Mne se driv vubec Ghislane de Feligonde vubec nelibila, ale zacina se mi to menit. Asi si ji casem budu muset poridit, jen nevim kam s takovou hydrou.

Mimochodem, Mispul, oblouk mas nadherne zarostly.
Na Francine Austin jsem zvedava, mam ji od podzimu nove na chalupe spolu s nekolika dalsimi novacky, minule jeste nekvetlo nic, tak uvidim pristi tyden, jestli uz kvetou.
V Pze se horka dost projevily, nejhur je snasi a pali se Boscobel (stale je dost do ruzova a fialova, oranzove tony vubec nema), pak taky Augusta Louise a muj milacek Lady Emma Hamilton (ta to letos zapichla neskutecne rychle, jeste nez stihly kvety poradne vykvest, tak opadaly

). Ani Emanuel nic moc.
Zato vyborne drzi Chippendale (skoda toho tveho, Kajo, konec koncu ten tvuj byl inspiraci pro nakup meho), dlouho pekny vydrzel Pilgrim (ted po desti hromadne opadava), dobra je i Nostalgie a Sweet Blondie.
Hodim par fotek, ale omlouvam se, az pozde jsem zjistila, ze mam na objektivu otisk (asi deti

)
Boscobel
Nostalgie - ted je neskutecne krasna
Krasna je Sweet Blondie, miluju ty jeji kremove tony na rozvijejich se poupatech, a pak se rozvlni jako sukynky
Augusta Louisa