Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tantau (DE) - Nostalgické růže 1

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 12:23 #21032

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
to je ďábel.....:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 12:26 #21033

• lanling
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 475
tož nemá srnky, co by mu dávaly dobrou noc kájo:P
ale bude to i o talentu a cítění:)

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 12:54 #21039

• Kaja
  • Platinum Boarder
srnky máme taky přes cestu v lese. ale chce to pořádný plot. ;) se mi srnečky líbí, ale v zahradě je nechci.

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 15:13 #21045

• Rhea
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 834
Jeníku, musela jsem delší chvílí Tvé foto i odpověďvydýchat.
Na jiném vláknu si povídáme o "anglických či českých venkovských zahradách", rozebíráme teorii trojúhelníků apod. Já, městský začátečník, bez jakýchkoliv zkušeností a základů, se snažím pročítač vše dostupné a učit se. Očarovaná z vašich zahrad, dovolím si vypíchnout harmonii a přehled Danah, Danate, Janinky, Jevgenie, Květy, EvaL, Maggi, Káji, kérii, Lainling atd...... se zmítám mezi tím, co chci, mohu, zvládnu a předpokládám, že trošičku znám.

A na běžnou otázku, mám od Tebe odpověď, vč. fotky, která mě srazí do kolen, obdivuji Tě. To JE SEN A TO, O ČEM ZDE PÍŠEME :woohoo: , Ty to máš v reálu :woohoo:
Takže, kdybys měl příští rok volnou chvíli, chtěl se zahradou poradit trubce, jako jsem já, budeš moc a moc vítán :kiss:
Pokusím se Tě nalákat na super koupání ....krásná čistá voda, 60 m hluboká a 60 ha rozsah. Uvařím, na co budeš mít chuť :laugh:
P.S. Oblast SČ - bohužel o:S kraj tzv. satelitu

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 17:52 #21057

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
:woohoo: :woohoo: :woohoo: , Honzo, dík za vyčerpávající odpověď, lapu po dechu jako Rheaa hluboce se klaním:blush:
A já koupila jen jednu:blink:

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 18:42 #21058

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Vlaďka wrote:
:woohoo: :woohoo: :woohoo: , Honzo, dík za vyčerpávající odpověď, lapu po dechu jako Rheaa hluboce se klaním:blush:
A já koupila jen jednu, musím se naučit očkovat:blink:
Taky se pokorně a s úctou přidávám, MT je překrásná a mám jen jednu:dry:
Mám podnožový šípek,né jeden, ony vždy vyraší tak je tam nechávám, že se mi snad jednou podaří a očko přiroste,sííím o řádné vysvětlení jak očkovat, třeba v jiném vláknu, ve velkém to dělat nemíním.
Kájo máte tam i lišku, ve středu večer jsem ji málem přejela, byla jsem vyvalená víc než ona.

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 18:50 #21059

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Honzo, když jsi mě posílal zpátky do shopu, když jsem psala, že jsem nekoupila hlavně Augustu Luisu (a měli ještě MT), pročs mně nenapsal, že Mariitheresii musím taky nutně mít :-).Řečnická otázka...

I když jsem taky začátečník, mám dlouhodobé tendence sadit vice růží (kytek) k sobě.Je pravda, že mám na to do budoucnosti více místa. Letos jsem pracovala na záhonu s Eden Rose-mi a Satinami, Satiny mám ale mnohem tmavější, než na HMF a kvetou opravdu celou sezónu a ještě i teď. Kdysi jsem dávala foto Satiny a teď mi nejde foťák... Na jaře hodlám dát dohromady několik Albrechtů Dürerů, taky do podkovy, to už jsem před pár dny psala.

Honza má nejen nádherná zákoutí a vkus a cit pro zahradu a rostliny, ale určitě taky pro lidi a při psaní čiší šmrncem a spoustou nevšedního humoru.

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 20:03 #21066

• Rhea
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 834
Dany, naprosto souhlasím, je to fajn, setkávat se, aspoň virtuálně, s takovým chytrým, šikovným a šmrncovním chlapem :)

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 20:09 #21068

• Kaja
  • Platinum Boarder
jo je to šikovný mladý synek - já mu gratuluji k postupu na první stránku Help Me Find-- Honzo , ať Ti humor vydrží.....:laugh: :laugh: :laugh:

Re:Tantau, Nostalgické růže 30. říj 2010 20:37 #21076

• JitkaU2
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1177
Honzo taky se musím přidat se samou chválou, jakou máš nádheru, jak ti všechno pěkně ladí. Ať dáš jakoukoliv fotku, vždycky jen zírám :-) prosím Tě, jak dlouho buduješ tuhle zahradu, myslím od té stavby, jak jsi dával onehdá....?
Moderátoři: Eva L., Květa