Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tantau (DE) - Nostalgické růže 1

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 07. bře 2010 08:54 #3818

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Ano, já jsem taky nad Květinou Sweet Haze nadšeně poskakovala a vyfotila:

r-75ba66f5c7fa611f84f3f073d3106901.JPG

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 07. bře 2010 09:08 #3821

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Evi,:woohoo:

čím to bude, rukou nebo foťákem ? Tak krásnou fotku jako ty jsem za celý rok nepořídila...
podívej...;)
P1040799-05f9cb3ff14b539ac9c3c52ca32d7bea.JPG

na té tvojí fotce má daleko výraznější barvu..

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 07. bře 2010 17:11 #3836

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
Tak u nás v Baumaxu nic........maj jen obyč růže v papír.krabicích, sice novou navážku,
ale jen obyč.......to jsem byla teda zklamaná..

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 08. bře 2010 19:18 #3876

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Sweet Haze je krásná. Mňam. Ale tak snad pořáde nemusím mít všechno, že. :P

Evo, díky za informace. Astrid a Ascot mám v plánu na osluněný záhon, tak asi přiseju nějaké vzdušné letničky.
Časem budou stínit i ostatní růže, trochu buxusový plůtek a pár lilií.

Květi, díky za report. Fist Lady byla opuštěná? Gartenträume jsem čekal trochu plnější, ale snad to teda dožene
tou deklarovanou super-vůní. Jo, péče Baumaxáků - tak jako je zákon proti týrání zvířat, měl by být i pro rostliny.
Hlavně, že nestíhají a krafou schovaní za substrátama s kafem a cígem.

Romano, ty obyč. kartonové růže (dřív jsem si je koupil, ale ani jedna odrůda neodpovídala, heh) mi taky nabízeli.
Bylo jim zatěžko rozbalovat z folie ty Tantauovky, tak mě chtěli uchlácholit tímhle.
Tantau měli před zákazníky schovaný v koutě na venkovní ploše a pod sněhem, takže to taky vypadalo,
že ho vůbec nezavezli. Hledala jsi pořádně venku i vevnitř?

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 08. bře 2010 19:20 #3877

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Jo, Květo, takže tvoje China Girl není China Girl?

Evo, tvá Heidi Klum je opravdu krásná. Trpí na nemoci nebo je zdravá? Díky.

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 08. bře 2010 22:29 #3885

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
Honzo, Eva má s Astrid pravdu. Jestli najdeš někde místo se stínem přes poledne, dej ji raději tam. Je na připálení choulostivá.

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 09. bře 2010 06:22 #3886

• danate1
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1029
neodolala jsem Impression a Midsummer a nakvetlé daphne mezereum rubrum - sleva 50%:silly:

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 09. bře 2010 09:16 #3890

• Dany
Já to mám dobrý, ptž mám v březnu narozky, tak mě můžou obdarovávat :) , manžel je štěstím bez sebe, ptž máme stříbrnou svatbu, tak jsem mu koupila Maritim s tím, že on mně dá k výročí, že pojedem řezat roxory do sb. surovin :) :) :). Dobrý, ne?
No, jela jsem do baumaxu v olomouci a jsem ráda, že jsem měla informace tady od vás. jela jsem tam s tím, že koupím Maritim, Nostalgii a Chippendal a ani o trochu víc :( a to jsem taky dodržela, ptž přesně, jak píše Honza..., stratila jsem chuť. Kdyby tam byl schopný prodavač, mohl by přesvědčovat zákazníky, ale jim je to jedno. Já nenarazila venku ani na jednoho.Vozík stál úplně zastrčený schovaný před zraky v koutě venku, kdybych nebyla informovaná, tak bych jej nenašla. Nebyl už zabalený, ale nikdo přede mnou nekupoval. jasně,že mám strach,že se poškodily mrazem,ale snad ne. Nechala jsem je nacucat vodu a šoupla do nevytápěného skleníku, byl večer, takže žádný teplotní šok. Honzo, tys je hned v těch mrazech zasadil? Píšeš něco, že už jsou pod sněhem...?
Dreslo,včera jsem hledala info o střihu hist. růží a narazila, jak Tě chválí paní Lili na zahrada.cz, nevíš,co se stalo, že už od konce léta nepíše???

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 09. bře 2010 10:36 #3891

• Vlaďka
Na paní Lilly také vzpomínám. Díky ní jsem našla tyto stránky a propadla růžové závislosti.
Jinak jsem se zrovna chtěla vypravit na nákup, dost jste mne odradily. Ušetřím čas i peníze a radost si udělám později. Už aby rozmrzlo, u nás dnes -15:( Zdravím, Vlaďka

Re:Tantau - "Nostalgické" růže 09. bře 2010 10:37 #3892

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Tak jak to tak ctu, tak delam 'dobre', ze sedim doma a nejezdim po HB a BMX atd. Muj muz by me jeste premlouval, abych si aspon jednu koupila a ja bych to nevydrzela a koupila.A to nejde. Premyslim, kam zasadim tech 14 sadovek, ktere prijdou od p. Sipa.
A mam jeste jeden problem, nebo spis dilema: chtela bych presadit na jine misto stromek kroucene lisky (asi 6 let stary a 120 cm vysoky), abych si udelala misto pro ruze, ale muz mne od toho zrazuje, ze by to liska nemusela vydrzet.A tak nevim. Co myslite, mam nemam? Hanka
Moderátoři: Eva L., Květa