Já to mám dobrý, ptž mám v březnu narozky, tak mě můžou obdarovávat

, manžel je štěstím bez sebe, ptž máme stříbrnou svatbu, tak jsem mu koupila Maritim s tím, že on mně dá k výročí, že pojedem řezat roxory do sb. surovin

. Dobrý, ne?
No, jela jsem do baumaxu v olomouci a jsem ráda, že jsem měla informace tady od vás. jela jsem tam s tím, že koupím Maritim, Nostalgii a Chippendal a ani o trochu víc

a to jsem taky dodržela, ptž přesně, jak píše Honza..., stratila jsem chuť. Kdyby tam byl schopný prodavač, mohl by přesvědčovat zákazníky, ale jim je to jedno. Já nenarazila venku ani na jednoho.Vozík stál úplně zastrčený schovaný před zraky v koutě venku, kdybych nebyla informovaná, tak bych jej nenašla. Nebyl už zabalený, ale nikdo přede mnou nekupoval. jasně,že mám strach,že se poškodily mrazem,ale snad ne. Nechala jsem je nacucat vodu a šoupla do nevytápěného skleníku, byl večer, takže žádný teplotní šok. Honzo, tys je hned v těch mrazech zasadil? Píšeš něco, že už jsou pod sněhem...?
Dreslo,včera jsem hledala info o střihu hist. růží a narazila, jak Tě chválí paní Lili na zahrada.cz, nevíš,co se stalo, že už od konce léta nepíše???