No...on ten Harkness je pěknej vykuk. Růži Madrigal uvedl na trh v roce 1998. Celkem nedávno (2006) uvedl na trh Fetzer Syrah Rose a bum, je to ta samá. Já ji kupovala ve výprodeji v HB někdy v roce 2003 pod názvem King Arthur.

U Harknessových růží je nutné znát registrační jméno ( HARextra - v tomhle případě), jinak se člověku může klidně stát, že si za draho jako žhavou novinku koupí růži, kterou má už několik let na zahrádce.
Tenkrát jsem v HB koupila ještě Merlin, Camelot a Queen Guinevere - v překladu: HARzola, HAReden, HAReasy. (není to tak dávno, co nějaká nešťastnice na websadu nebyla schopná dohledat, jaké růže si to vlastně koupila. Na rozdíl ode mě neměla na cedulích i registrační jména. )
Z Rosen Union jsem si přivezla Sweet Lady a až po delší době zjistila, že to je vlastně Sue Hipkin ze seznamu mých tužeb.
Co všechno od Harknesse mám, tu nebudu vypisovat, jde to najít v seznamu růží. Naposledy jsem teď nadšená z Fellowship. Je to růže pro začátečníky, zdravá, vytrvale kvetoucí, netrpící deštěm a navíc v ostré barvě, po jaké bývá poptávka.
Na fotce HARzola a HARextra