Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Den Otevřených Dveří 2010

Re:Den OD 28. čen 2010 14:29 #10802

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
ony se na nás asi domluvily a napínají nás naschvál....čekala jsem záplavu fotek , že nebudu ani stíhat.....

Re:Den OD 28. čen 2010 14:35 #10804

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Bohužel jsem nemohla o víkendu přijet. Tak jsem se zastavila s kolegyní z práce ve středu dopoledne. Zasekané silnice nás pozdržely, dorazily jsme okolo desáté a za necelou hoďku odjížděly. Něco jsem zkoukla, ovšem zdaleka ne vše, co bych chtěla. Dreslu jsem obrala o drahocený čas a pamatuji si jen to, co jsem si napsala do poznámek. Zjistila jsem, že o růžích vím NIC!!!!! Tak se obklopuji v posteli literaturou a do noci vysedávám u netu. Do hlavy to moc neleze, ale ty zážitky od Dresly se pomalounku sumírují a tak si začínám tvořit seznam toho, co NUTNĚ potřebuji. Nejnutněji bych ovšem potřebovala vyměnit tělesnou schránku:S :S, abych si ty své plány bezbolestně splnila:) :) Na příští DOD bych ráda dorazila, už jenom proto, abychom se poznaly:) :)

Re:Den OD 28. čen 2010 14:36 #10805

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Nedomluvily, ale opravdu s tím focením byl problém. Už jsem na to neměla sílu , mám jenom asi 10 fotek. Ted se samozřejmě tluču do hlavy :dry: :angry: .

Tak jedna růžová. A hlavně se mě neptejte co to je za růži.....
DSCN7127.JPG
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM

Re:Den OD 28. čen 2010 14:37 #10806

• Emilka
  • Platinum Boarder
a F.J.Grot........
DSCN7128.JPG

Re:Den OD 28. čen 2010 14:38 #10807

• Emilka
  • Platinum Boarder
a jedna , možná je tam zachycená Květa??? Podle klobouku? V povoze za bzučení včeliček spinká náš brouček.
DSCN7129.JPG

Re:Den OD 28. čen 2010 14:42 #10808

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Jo a byla jsem z toho tak ztumpachovělá, že jsem foťák ani nevytáhla....ono taky foťte, když si píšete zuřivě poznámky, přehrabujete se přitom ve svých připravených "zaručeně přehledných" plánech a snažíte se z desetiny porozumět tomu, co Dresla tak samozřejmě a jaksi jen tak mimochodem povídá....:silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

Re:Den OD 28. čen 2010 15:41 #10822

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Emilko, za tou záplavou zvonků, jsem v klobouku, s batohem s foťákem já, Vlaďka;)
Fotila jsem, i jsem se snažila psát si co.Ale nebudu ani dnes u PC kde mám fotky. Vydržte:side:

Re:Den OD 28. čen 2010 15:54 #10824

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Vlaďko, škoda, že jsi v té hospodě zůstala utajená. Říkaly jsme si s Květou, co je to za pěknou paní a dnes dodatečně jsme konstatovaly, že s tvými vlkodavy musíš vypadat ohromně elegantně.
No, tak snad někdy příště :)

Re:Den OD 28. čen 2010 17:45 #10827

• Vlaďka
Já myslela, že se tady probírají růže :blush:

Příště s vizitkami na krku:silly: , my ostýchavé to budeme mít jednodušší. Zdravím Vás všechny, co jsme se viděly v hospodě;) , V.

Re:Den OD 28. čen 2010 19:44 #10852

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
DOD u Dresly v mém případě jen přání. Dálka je velká, ale snad jednou.....;)
V sobotu jsme navštívili soutěžní rozárium v Hr. Kráoivé. Byly to krásné dvě hodiny mezi nádhernými růžemi. Dcera nafotila asi 200 fotek, teď mi je "zpracovává"- už se těším, až je znovu uvidím. Bylo zajímavé sledovat jednotlivé posuzovatele při jejich práci. Třeba u jedné takové zvláštně zbarvené růži se rozcházeli v hodnocení vůně: pro někoho voněla po čaji nebo kávě, jinému voněla jako klasická růže a dalšímu nevoněla vůbec, prý to nebyla vůbec vůně, ale.......
A odtud ( na něčí doporučení a už nevím čí) jsme zajeli do zámeckého parku v Častolovicích a to byla také krása! Bohužel tam jsme byli asi jen hoďku, protože jsme měli před sebou velký kus cesty domů / oklikou přes Jeseníky.
Byl to příjemně prožitý den!! Hanka
Moderátoři: Eva L., Květa