Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Historické růže

Re:Historické růže 10. lis 2010 14:33 #21678

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Dany, no, velkou objednávku, jak se to vezme......v porovnání s Amazonkou jsem "čučkař" ( měla jsem vyhlídnutých asi 32 růží a opravdu jsem redukovala!! ) a nakonec jsem objednávala už v létě a to jen 13 růží, z toho asi 5 neměli ( tím myslím p. Šípa ), tak jsem přeobjednávala, a ve výsledku nebyla jen jedna, a to Yolande de Aragon. Když jsem s p. Šípem mluvila telefonicky, říkal, že byla ´nestandartní´ a proto ji neposlal. Na jaře2011 bude posílat to, co neprodal teď na podzim, ale já si stejně u něho tu Yolandu objednala i v tom nestandartu a hned 2x. Říkal mi, že během března-dubna bude mít na svých stránkách nabídku na podzim 2011.

Taky mám udělaný seznam růží od Dresly (těch je asi 23 ), ale musím to ještě přes zimu domyslet.

Zahrada není nafukovací,že?...... ale dala jsem na radu, kterou mi tu kdosi z vás dal, že mám zrušit trávník!! A tak pomaloučku polehoučku ruším. Už plánuju další záhonek, teda plánuju, on vlastně už je a v něm další 4 hist. růže. Hanka
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 14:34 #21679

• Vlaďka
Emilko, Buff beauty má nejen nádherný květ, ale teď jsem si jí projela na HMF:woohoo: no té nádhery. Ty fotky s dřevěným plotem, no asi ji musím mít. Jak ji máš dlouho, co letošní zima?
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 15:36 #21680

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Vlaďko, suvenýry de William Wood si pořiď nejmíň dva.
Nejen, že mravně roste, ale má velké tmavé plné květy
a v příhodném počasí i silně voní (ne moc horko, ne déšť, vlahá noc).
Večer dám dnešní foto.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 15:53 #21681

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Lanling ten www.rosen-direct.de/de/Guillot-Rosen byl obchod kde jsem letos chtěla objednat maji tam par ruží ktery nejsou nikde ale nakonec jsem nakoupila v Hollandsku. Tak že přišti rok rada se přidam k objednavce, a moc chcí Emilien Guillot®. Taky něco od Guillot ma Dresla ale nevim jestly je množi.
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 16:23 #21684

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Honzíku toho Souvenira mám taky:) , prosím o další reportáž o Buff Beaty:cheer: , mám vohlodka od Dresly:) :) se těším............:) :)
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 16:42 #21687

• lanling
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 475
amazonka, jevgeni,.. ok, ale spis az na podzim, budu mit na jare nejspis stopstav:P letos jsem to zas prehnala:) vzalo by se to do nemec, tak by postovne nijak hrozne nebylo..plus kdo je na trase harrachov-praha (myslim, ze amazonka psala ze je ted v m.h.), tak muzu rovnou dovesti..
na jare pripadne toho kordese, ale dam jeste radeji vedet:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 16:49 #21688

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Buff Beauty mám od letošního jara a teď je znovu přesazená, takže to co chudák narostla jsem zase šmikla. Květy byly k podzimu nádherné. Bude to takový ohýbací typ asi. Chtělo by to nějakou oporu, něco jako ten dřevěný plot na HMF :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 17:46 #21699

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
A máte někdo i tyhle: Cornelia, Danaë, Felicia a ostatní hist. moschata hybridy? A v čím je překonají ty moderní? To jsou zas otázky......B)
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 18:17 #21702

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
hledajíc ty vaše nádhery, neprozřetelně jsem otevřela zase stránky pana Šípa...Myslíte, že už se po něm letos nedá nic víc chtít???Možná osobně..? Já myslela, že letos končím, ale najednou bych i to místo našla...
A Emilko, dřevěnej plot mám...i s kouskem místa...
Téma bylo zamčeno.

Re:Historické růže 10. lis 2010 19:32 #21706

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Vladˇko, zkus mu zavolat a domluvit se, ono záleží, kolik měl o tu kterou růži zájemců. Hanka
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa