dresla wrote:A co je vlastně ta Kájina karamelová?
Pofotila jsem Ginger Ale
Můj tip je právě Creme Brulle. Uvažovala jsem ještě nad Marmalade, ale ta má ostřeji řezané lístky. Ono se to z fotek hoodně těžko poznává, páč není srovnání velikosti, barevně to každý foťák vezme jinak....
... no i ve skutečnosti, když ji vidíš na vl. oko... je jich tolik..
Loni jsem si říkala, proč tolik plápoláte nad Ginger Ale ( nijak mne nebrala, na sluníčku byla hodně vyšisovaná ). Stačí přesazení do polostínu, furtpršení a ... plápolám taky...

Fotku jsem sice pořizovala kvůlivá té trávě, ale G. Ale tam je...
( poznámka k trávě : jsem si pak strašně nadávala, páč jsem si dala velmi silný vnitřní zákaz NEKUPOVAT NIC ŽLUTÉHO a pak zblejsknu takovouhle jedůvku a už je moje. Navíc, už jsem ji kupovala loni na podzim a nepřežila mi zimu. No, nejsem TÓ.... )
Dreslo, tvoji f. jsem v příspěvku nechala schválně, kvůlivá právě těm rozdílům ve vyfocení. Skoro by se neřeklo, že se jedná o jeden a ten samý kultivar, že ?