Zdenko, v poho.
Však jsem taky ten koutek nazvala barevné peklo. Opravdu, druhá fotka ( ta řvavější ) je spíše bližší tomu, jak ty kytky ve skutečnosti - teď - vypadají.
Tím, jak nesvítí slunce, je furt mokro jsou ty jarní barvy daleko intenzivnější. Navíc, při sázení jsem pod ně hodila trochu rohozky a použila dubovou listovku. Po ní jedou jak...
Sama jsem z nich perplex, páč např. tu vyšší hostu ( Sagae ) mám již několik let. V životě neměla tak jasnou zeleň a tak ostře žlutý okraj ( je na podzim přesazená, ze zásoby hnojiva + kompůstku teď začla brát ).
Teď jsem tu měla další Sagae, v květníku bez kompůstku a hnojiva - měla barvu na kt. jsem zvyklá. Škoda, že mne nenapadlo ten barevný rozdíl zachytit.
Barvy heucher jsou také jarní, později se ztlumí ( Tiramisu bude žlutá a ne takto kropenatá, Miracle zelená, hnědé budou pouze hnědé, jedna trochu zmatní. Southern Comfort pak pomerančový a ne krvavě pomerančový.).
Zjasní znovu až na podzim s příchodem chladu.
Přední hosta ( Gold Haze ) vyšla na f. jen o trochu řvavější než ve skutečnosti je. Ona s příchodem tepla zezelená, bude z ní celkem nenápadná rostlina s užším listem. Teď ale řádí.
Černý sedoulek možná na podzim vyndám, dala jsem ho tam kvůlivá tomu, že mám maniackou snahu se zbavit nasyslených květníků, jinam se dát nedal a takhle - možná

- povyroste.
---
jak jsem uvozovala - ty fotky jsem pořizovala kvůli tomu, jak moc může klamat foťák, jak divně mohou z něj barvy vypadnout.
Loni totiž u mne Eva pořizovala fotku růže, dávala ji sem, na KR, - na mých f. měla úplně jinou růžovou.