Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Červnové kvetení

Re: Červnové kvetení 01. čec 2011 08:00 #261545

• mrk
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 348
evai - cesnaky v hortenzii :-) no, ja mam totiz vsade textilku. a na jesen mi ich manzel kupil nejak vela, nechcela som robit vela dier,tak som ich strkala, kam sa dalo. a pri hortenzii sa mi to zdal ako vyborny napad - ze ked sa olisti, tak uz tie cesnakove suche listy skryje. az neskor som sa docitala, ze cesnaky potrebuju vapenitu podu a hortenziu mam v raseline . tak uvidim, ci to bude fungovat aj buduci rok.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Červnové kvetení 01. čec 2011 22:43 #261701

• evai
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2679
Mrku, ja bych se bala, aby mi ty cesneky neuhnily, v suchu hortenzie preci jen obcas proleju.i kdyz jedna paniculata roste jak blazen v blizkosti omoriky a sucho snasi dobre, nechapu, tam by mohly byt i cesneky.Vidis-zrodil se novy plan.

Re: Červnové kvetení 01. čec 2011 22:55 #261703

• evai
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2679
Amazonko, Danah, s penstemonem jste me potesily, chodim kolem nej po spickach, rikam si-je malo videt, ale radej s nim nebudu soupat.Tak na podzim se stehuje;)

Re: Červnové kvetení 02. čec 2011 08:09 #261720

• mrk
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 348
ono je pod tou textilkou vlhko stale, niektore cesnaky som uz mala druhu zimu a v pohode. nejake lalie mi tento rok nevykukli, tak som hrabala v zemi, lebo som mala podozrenie, ze zhnili. prd, boli tam, ale obzrane a otocene dole "hlavou" :-)
Následující uživatel poděkoval: evai
Moderátoři: Eva L., Květa