Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Vaše zahrady II

Vaše zahrady II 20. čen 2017 14:00 #319257

• alcearosa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1952
Přesně tak, Regino. Čas růží je nejkrásnější období ( i když letní louka je také krásná) Je nás asi hodně postižených v kochání a plánování co kam ještě vsadit, přesadit a vyladit. Svým milým sousedům jsem preventivně vysvětlovala, že jsem se nezbláznila a nezírám doblba, anžto virtuálně vylepšuji zahradu . Mají rádi květiny a moje některé růže u plotu se otáčejí k nim.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Vaše zahrady II 20. čen 2017 21:41 #319267

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11815
www.facebook.com/388235297996089/videos/847550408731240/ nevím jestli to video půjde , když tak smáznu
Následující uživatel poděkoval: JitkaU2, Kaja, quendery, Ajka, alenak, Marta, Regina

Vaše zahrady II 20. čen 2017 22:13 #319269

• alcearosa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1952
Lukáši, díky za virtuální procházku po tvé krásné zahradě. Jako bych tam byla.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš

Vaše zahrady II 21. čen 2017 08:04 #319273

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3937
Kájo, jako vždy dokonalé. Velmi obdivuji tvůj jemnocit pro výběr rostlin, výškové uspořádání, barevné sladění atd. Je radost se kochat.
Luky, díky za virtuální procházku po tvé "zámecké" zahradě. Smekám před tvým zahradnickým umem. Je pravda, že virtuální procházka po zahradě, je o level výš, jak fotky. Máš velkou, krásnou zahradu, která přímo vybízí k romantickému posezení v některé části zahrady. Proto tam máš tolik laviček,viď? Nádhera.
U Káji i Lukyho, je vidět s jakou láskou jsou zahrady opečovány a co je za tím vším práce, máte můj neskonalej obdiv. :up :up :up :woohoo:
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Lukáš

Vaše zahrady II 21. čen 2017 08:55 #319275

• Vendy
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2275
Kájo, Luky, Ajko :woohoo: :woohoo: , palec nahoru, obdiv, krása. Fakt díky za nakouknutí!

A Regino, už nevím, kde jsi dávala tvou mega Veilchenblau, ale utíkala jsem hned kouknout kde jsem ji to nasadila na podzim a kolik místa ji nechala :laugh:
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Lukáš, Ajka

Vaše zahrady II 21. čen 2017 09:23 #319279

• Regina
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 943
Vendy, doufám, že dost. Prostorově ji trochu zvětšuje, že jsme ji netáhli do výšky. Původně měla jít na štít stavení vedle.Ale tam byl dost blbý přístup, nějak si to tam na obecním zabrali sousedi. Teď se poměry upravily po digitalizaci map. A jak se říká, všechno zlé, pro něco dobré. Celý prostor stavení bývalého výměnku dostane pro sebe Lukášova z úvodní fotky. Geschwinds Orden. Už je zasazená. Od jara. Tak až bude trochu vidět, i když už oproti jiným je, a budu živa, dám foto.

Video prohlídka super nápad. A došlo mi, že jsem úplně blbá, mohla jsem taky kus pořídit. Ale to je z těch pěšinek.Kůň na startu taky jen kouká, jak mazat dopředu. :laugh:

O práci u Kaji a Lukáše se nedá pochybovat. Je to svým způsobem řehole a obrovský koníček, spíš kůň.Ale ani jiní se neflákají, když mám možnost koukat na fotky.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Lukáš, Vendy

Vaše zahrady II 21. čen 2017 09:29 #319280

• Vendy
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2275
Ale jooo, má celý roh u zděného plotu, takže nohy ve stínu a pokud se vytáhne do sousedovic bezu, bude krásně na sluníčku a podsazená je Balerinou.

Tady to je samý pracant :-) a ještě se stihnem kochat u ostatních :-)

Vaše zahrady II 21. čen 2017 09:51 #319283

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Vsechny vase zahrady jsou nadnerne.
Ale Lukasovi obrovsky dik za video, rada bych se k tobe nekdy podivala, ale v cervnu mi to obvykle nevychazi a tak jsem mela moznost juknout alespon takhle. A mas to nadherne! Fascinuje me, jak je ta zahrada uz "dospela", vzrostle ruze i stromy, ruzna zakouti, nadhera! Porad je co objevovat.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš

Vaše zahrady II 23. čen 2017 09:13 #319340

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3937
Regino, kolem dokola zahrady máme
lesy a je to uklidňující pohled.

DSCN9674.jpg

DSCN9670.jpg

DSCN9678.jpg
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Lukáš, Vendy, Jikra, alenak, Marta, Gabča, alcearosa, luci, rok.zaruka

Vaše zahrady II 23. čen 2017 11:36 #319345

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11815
DSC05351.jpg

DSC05394.jpg

DSC05398.jpg

DSC05401.jpg

DSC05450.jpg

sice trochu pocuchaná ale stále krásná - je fajn že tak zapršelo ale jdu pro hrábě uklidit po odkvetlých růžích
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM, JitkaU2, Kaja, Vendy, Jikra, Ajka, alenak, Marta, Gabča, babkaela a tento uživatel má 2 dalších poděkování
Moderátoři: Eva L., Květa