Doprčic, na to bych neměla nervy. Moje chytrá kniha radí, že se mají dřevité pivoňky sázet na šikmo, podpoří se tím prý tvorba nových výhonů.
Podsadit lze kvantem kytek, záleží, jestli ji máš samostatně v trávníku, jako součást záhonu, jakou máš okolo barevnost, nebo jestli chceš jen tóny zelené. Já mám pod ní čemeřici smrdutou. Je celoročně pěkná, vysoká, kvete v zimě, jen se jí musí na jaře odstřihnout semeníky. Můžeš pod ní dát nějaká gerania - buď půdopokryvná (macrorhizum) pro zelenou ozdobu - udělají jednolitý koberec, nebo bochany kvetoucích. Ve vedlejší diskusi Květa naříká nad Patricií, co je to za giganta. Pokud by se ti tam hodila modrá barva, můžeš použít nějaké z dvojice Jolly Bee, Rozanne. Kvetou od června do zámrazu neúnavně. Pěkné zelené koberce dělá epimediumXrubrum, můžeš použít větší heuchery - různá barevnost listů, pokud tam máš vlhko, můžeš použít brunneru (ta by ti kvetla drobnými modrými (bílými) kvítky v době květu pivoňky), plicníky je toho spousta, tak musíš trochu upřesnit, nebo vyfotit místo s pivoňkou a my se vyřádíme:P .