Ahoj Květo, výběr máš super, ať se jim u tebe daří. Hned bych tě obrala

, nj. ale kterou, ty světlé prostě v šedi po zimě září. ICE Frosted Rose mám zapsanou, ještě mám zálusk na Peanny´s Pink. Ty kořeny mají nádherně prorostlé, asi nechám nákup na podzim. Myslíš, že máš pokoj

se mi nezdá...mor..
Emma mi taky sedí, 1 kvítek rozkvétá do země, podoba s Merlinem, bylo tam trochu žluté, ještě je brzo. Byla jsem se podívat v Žehušicích, z HGC byla pouze Maestro, jinak vše série SP a orientálky, vše od Holuba, nějak jsem odolala, 2 l za 259Kč. Dnes jsem byla na pokuk v zahr. Chrudim, no tak drahota 580 - 850 Kč, nj. pouze z ICE HGC® Ice N' Roses® Early Red, něco HGC klasika, ale zdálo se mi přemočené, zvadlé, špatně opatrované, ty nejdražší ve velkých květináčích (asi 5l), dost nakvetlé - skleník, asi jsem hnidopich. :laugh
Jinak jsem je včera všechny ostříhala od listí, přežily mrazy pod sněhem dobře, pouze na 1 obyč. orientálce pod keřem bylo asi málo sněhu, tam dost poupat omrzlých. Na ICE jsem nenašla flíček nemoci, tam jsem listy zatím ponechala, i když se vytahuje na květ. Není pěkná po sněhu nigra, asi fakt lepší v květníku.
Sranda je, jak jsem kupovala vloni kamarádkám (Žižka), tak jsou chycené drábkem, neb se jim daří.

, z toho mám radost.