Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Clematisy

Re:Clematisy 05. čec 2010 17:21 #11444

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Evo, to je zajímavé, mně z 12 clematisků takhle"blbě" kvete 8, jeden uschl, ale zas vyráží a jeden se ulomil, ale roste, takže z 10 kvete divně 8, a to mi ještě některé připadají, že jsou stejné, všechno divně růžové, ještě počkám a když tak napíšu panu Dufkovi, pěný je W. Niké a ještě jeden je aspoň fialový. Jsem taky :angry:
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 05. čec 2010 17:39 #11445

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Ono se někdy na první květy u clematisů nemůže dát, dejte jim šanci v další vlně kvetení to většinou je OK nevím proč to dělají.
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 05. čec 2010 19:26 #11450

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
ahoj- bleděmodrý, který mi určila Dresla svěsil poupata a bylo po srandě. ale kvetl- tak snad znovu bude. byl z Lidlu, celý domordovaný. tak snad přežije. Mrs.Cholmondelly
P6010355.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 05. čec 2010 19:34 #11452

• Kaja
  • Platinum Boarder
další který kvete je Ernest Markham
P7040151.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 05. čec 2010 19:35 #11453

• Kaja
  • Platinum Boarder
a Hagley Hybrid
P7040146.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 05. čec 2010 19:36 #11454

• Kaja
  • Platinum Boarder
tady nevím jméno
P7040152.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 13. čec 2010 20:44 #12459

• Šárka
Dnes jsem navštívila výstavu Parkon - Libice nad Labem -tak jen krátce - jedná se o prodejní výstavu - inserováno je 150 druhů clematisů prakticky všech typů - včetně texensis či integrifolia , z velkokvětých např. anglické - Josephine , Franziska Maria , Crystal Fountain, velký sortiment polských plaménků. Neuvěřitelné jsou výstavní ceny v průměru okolo 120 Kč za rostliny standartní prodejní velikosti v dobrém stavu.Výstava je do soboty 17.7. včetně. prodejna bez hledání hned u dálnice - D 11 - z Prahy exit 42 - obsluha ochotná a vzdělaná. Pokud máte možnost , vřele doporučuji.[img] Dnes jsem navštívila výstavu Parkon - Libice nad Labem -tak jen krátce - jedná se o prodejní výstavu - inserováno je 150 druhů clematisů
prakticky všech typů - včetně texensis či integrifolia , z velkokvětých např. anglické - Josephine , Franziska Maria , Crystal Fountain,
velký sortiment polských plaménků. Neuvěřitelné jsou výstavní ceny v průměru okolo 120 Kč za rostliny standartní prodejní velikosti
v dobrém stavu.Výstava je do soboty 17.7. včetně. prodejna bez hledání hned u dálnice - D 11 - z Prahy exit 42 - obsluha ochotná a vzdělaná.
Pokud máte možnost , vřele doporučuji.
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 13. čec 2010 21:06 #12463

• Eva.Trifon
Tak ty clematisy mají další květy normální, tohle měl být Ville de Lyon. Je to Varšavská Nike?
DSCF2603_clematis__Fantin_Latour.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 13. čec 2010 21:16 #12467

• mrk
eva, to na tvojej fotke, co si nevedela, co to je - tak nejak vyzera moj blue angel (z baumaxu)
Téma bylo zamčeno.

Re:Clematisy 15. čec 2010 00:07 #12562

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Šárka wrote:
Dnes jsem navštívila výstavu Parkon - Libice nad Labem -tak jen krátce - jedná se o prodejní výstavu - inserováno je 150 druhů clematisů prakticky všech typů - včetně texensis či integrifolia , z velkokvětých např. anglické - Josephine , Franziska Maria , Crystal Fountain, velký sortiment polských plaménků. Neuvěřitelné jsou výstavní ceny v průměru okolo 120 Kč za rostliny standartní prodejní velikosti v dobrém stavu.Výstava je do soboty 17.7. včetně. prodejna bez hledání hned u dálnice - D 11 - z Prahy exit 42 - obsluha ochotná a vzdělaná. Pokud máte možnost , vřele doporučuji.[/quote] Šárko, co tě upoutalo ? My jsme tam byly cca před 14 dny, přivezla jsem si Cassis a Bijou ( pro Danate navíc ještě Olgae ). Děsně jsem tam slintala nad Peppermintem, ale neodvážila jsem se ho koupit, páč mne p.prodavačka přesvědčovala, že vydrží pouze - 10 st. Na Hullu je v z6.. ach jo..[img] Dnes jsem navštívila výstavu Parkon - Libice nad Labem -tak jen krátce - jedná se o prodejní výstavu - inserováno je 150 druhů clematisů
prakticky všech typů - včetně texensis či integrifolia , z velkokvětých např. anglické - Josephine , Franziska Maria , Crystal Fountain,
velký sortiment polských plaménků. Neuvěřitelné jsou výstavní ceny v průměru okolo 120 Kč za rostliny standartní prodejní velikosti
v dobrém stavu.Výstava je do soboty 17.7. včetně. prodejna bez hledání hned u dálnice - D 11 - z Prahy exit 42 - obsluha ochotná a vzdělaná.
Pokud máte možnost , vřele doporučuji.

Šárko, co tě upoutalo ?
My jsme tam byly cca před 14 dny, přivezla jsem si Cassis a Bijou ( pro Danate navíc ještě Olgae ).
Děsně jsem tam slintala nad Peppermintem, ale neodvážila jsem se ho koupit, páč mne p.prodavačka přesvědčovala, že vydrží pouze - 10 st.
Na Hullu je v z6.. ach jo..
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa