Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Clematisy

Clematisy 27. dub 2016 21:27 #306290

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
JUDY, ty ceny sice nejsou nejlevnější, ale taky nejsou úplně mimo. Jsou to prostě běžné ceny v běžných zahradnictvích a zahradních centrech. Když mají něco, co moc chci a jinde to nemají, tak to holt koupím i za tuhle cenu.

Ano, jsou zahradnictví, kde jsou clematisy okolo 150,- za ty běžnější kultivary, ale ne vždy se to poštěstí, že máš takové poblíž :unsure: . Zkus kouknout i jinam, třeba budeš mít štěstí ;) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Clematisy 27. dub 2016 21:31 #306291

• Smuma
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 186
Judy, Rouge cardinal mají teď i v Tescu za 99, ale na kvalitu jsem se nedívala, snažím se abstinovat :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Clematisy 27. dub 2016 21:45 #306294

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Judy,co Polsko? Vždyť odsud sem chodí všechny "špeky".
Téma bylo zamčeno.

Clematisy 28. dub 2016 05:30 #306300

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Díky holky. Jani, no, mám to asi stejně- když něco chci, tak stejně neodolám. Ta Montana mě jinak bude chodit strašit a budu se probouzet zpocená hrůzou s pocitem omotání clematisovými výhonky :laugh:. No, byl to teprv můj první pokus v zahradnictví ohledně mé nově objevené vášně - do marketů typu Hornbach, OBI, Bau to máme 50 km, tak jsem nechtěla jet hned, dokud neokouknu situaci. Nevíte holky, za kolik jsou tam? Genovesa psala o nějaké super sortě za skoro 300 Kč - tolik bych dávat nechtěla- chci jich víc / no jako dycky/.
Mišpul - no jéžiš marjá -jestli je to bláznění zákonité - kolik je tu sekcí celkem? To už mě muž fakticky vyhodí z domu :ohmy: Když budu mít depku, tak mi bude zamykat notebook :blush: . Včera jsme se zasmály s holkama v práci- došel nám takový ten lístek ročního zúčtování pro důchod a holky říkaly, že neví, kam ty platy teda mizí. Já jsem řekla, že já to vím úplně přesně - že nám rostou na zahradě - moc je to pobavilo - no už mě znají :) . Ad Polsko -už jsem na to taky koukala - byli jsme tam teď 2x- jenomže, to jsem ještě neměla depku a tudíž netušila, že je nutně, ale nutně potřebuju - ale to víš, že mám záložní plán :woohoo: www.konior-ogrodnictwo.pl/ - je to sice přes 200 km, ale tchyně teď potřebuje větší množství japonských azalek - předělává si část zahrady a v Pisarzowicích- to je kousek odtamtud jsou 2 zahradnictví na ně specializované...už jsem se muže ptala - "Co kdybychom mámu vzali na výlet?" Trochu brblal, ale neřekl ne :woohoo: Ale nejdřív až někdy v květnu, až azalky pokvetou - tam to na naše vychází kolem 98 Kč/ cestu nepočítám - bude to přece výlet ne? :whistle: /. Ale Montanu tam myslím nemají :sick:- no ještě to zkontroluju.

Smumo, za ten tip na Tesco děkuju, to mám 15 km, to bych zajela - už se vidím, že to bude dneska - stejně potřebuju nakoupit :whistle: :whistle: :whistle:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra, alenak, Smuma

Clematisy 28. dub 2016 06:04 #306304

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Montana - no ne že pak na mně budete naštvané , pokud vám odejde .. já ji zpočátku přikrývala cíchou po tchyni . :P
Téma bylo zamčeno.

Clematisy 28. dub 2016 07:39 #306309

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Kaja napsal:
Montana - no ne že pak na mně budete naštvané , pokud vám odejde .. já ji zpočátku přikrývala cíchou po tchyni . :P

Tak to je průšvih, cíchu po tchyni nemám... :laugh: :laugh: :laugh: Leda bych to postavila - když dáš cíchu, pojedeš na výlet :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, sany, Ajka, Smuma

Clematisy 29. dub 2016 12:24 #306395

• Vendy
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2275
Já objednávala na e-clematis.com/ a přišly moc pěkné, cena dobrá, poštovné je ale horší ... Byly to krásné rostliny. Jinak zkušenost z HB kolem 200,- za "normály", obi už teď má různě velké rostlinky a stejná odrůda od 65,- do 220,-. A pak mám zkušenost s Parkonem, taky krásné a kolem 190,- pokud si to dobře pamatuji.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.

Clematisy 04. kvě 2016 14:52 #306549

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
já dnes dala do země Multi Blue - už třetí v pořadí . pokud scípne , nechci už o něm nikdy slyšet . ještě musím umístit Rouge Cardinal.- příští týden se chystám do H. měli tam Princess Kate. tak jestli tam na mně čeká, bude má .

DSCN7257_2016-05-04.jpg

Alpina
Poslední úprava: 04. kvě 2016 14:53 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., mišpule, Evka, Iveta, Jikra, alenak, Gabča

Clematisy 04. kvě 2016 20:19 #306571

• Gabča
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3236
Kájo, jsme nepoučitelné, co? Taky furt dokola pokouším, co mi nejde...
Chtěla bych ještě jednou Miss Bateman, se mi líbí moc, ale nevím.....
Asi si radši koupím tu Alpinu, ta bude jistější, ne? ;) :up
Téma bylo zamčeno.

Clematisy 04. kvě 2016 21:10 #306585

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
No jo Gabčo,ale Alpina kvete teď a pak šlus.Miss B. jsem měla pár let a byla nádherná,nevím,proč se letos zbláznila a kleplo ji.Přitom normálne narašila.Ale leze ze země pár výhonů,tak snad to dá.
Hele loni:

39-MissB.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., JitkaU2, Kaja, sany, Evka, Iveta, Jikra, Ajka, Smuma, Gabča a tento uživatel má 1 dalších poděkování
Moderátoři: Eva L., Květa