Díky holky. Jani, no, mám to asi stejně- když něco chci, tak stejně neodolám. Ta Montana mě jinak bude chodit strašit a budu se probouzet zpocená hrůzou s pocitem omotání clematisovými výhonky

. No, byl to teprv můj první pokus v zahradnictví ohledně mé nově objevené vášně - do marketů typu Hornbach, OBI, Bau to máme 50 km, tak jsem nechtěla jet hned, dokud neokouknu situaci. Nevíte holky, za kolik jsou tam? Genovesa psala o nějaké super sortě za skoro 300 Kč - tolik bych dávat nechtěla- chci jich víc / no jako dycky/.
Mišpul - no jéžiš marjá -jestli je to bláznění zákonité - kolik je tu sekcí celkem? To už mě muž fakticky vyhodí z domu

Když budu mít depku, tak mi bude zamykat notebook

. Včera jsme se zasmály s holkama v práci- došel nám takový ten lístek ročního zúčtování pro důchod a holky říkaly, že neví, kam ty platy teda mizí. Já jsem řekla, že já to vím úplně přesně - že nám rostou na zahradě - moc je to pobavilo - no už mě znají

. Ad Polsko -už jsem na to taky koukala - byli jsme tam teď 2x- jenomže, to jsem ještě neměla depku a tudíž netušila, že je nutně, ale nutně potřebuju - ale to víš, že mám záložní plán
www.konior-ogrodnictwo.pl/ - je to sice přes 200 km, ale tchyně teď potřebuje větší množství japonských azalek - předělává si část zahrady a v Pisarzowicích- to je kousek odtamtud jsou 2 zahradnictví na ně specializované...už jsem se muže ptala - "Co kdybychom mámu vzali na výlet?" Trochu brblal, ale neřekl ne

Ale nejdřív až někdy v květnu, až azalky pokvetou - tam to na naše vychází kolem 98 Kč/ cestu nepočítám - bude to přece výlet ne?

/. Ale Montanu tam myslím nemají

- no ještě to zkontroluju.
Smumo, za ten tip na Tesco děkuju, to mám 15 km, to bych zajela - už se vidím, že to bude dneska - stejně potřebuju nakoupit