Mileno ty mříže na clematisy jsem koupila v baumaxu ve slevě - oni byly povětšinou asi 2m x 2,5m, tak jsem je po dýlce rozřízla (ještě na parkovišti před baumaxem, bo bych to nedovezla domů

) a jsou z toho dvě mříže. V zemi jsou zasazený tak, že jsem k tomu přikoupila vždycky dva špičatý dřevěný kůly a ty jsem zatloukla asi 75cm do země a tu mřiž k těm dvěma kůlům přidrátovala. Mám je tam druhým a místama třetím rokem, časem to asi v zemi začne odehnívat, ale vyměnit ty kůly jdou. Pokusím se to vyfotit, ale nevím, jestli mi muž dovolí jít na zahradu, mám vymklej kotník a děsně přísnej režim, takže na kvetení koukám z okna dalekohledem.
danah: máš pravdu, textilka tam je, cornus je tam asi třetím rokem, teprve letos má první problém. Nastříkala jsem ho dithanem s přídavkem hycolu - jako dezert. Zatím (ehm.. dle sledování dalekohledem) žije. Ale tu textilku zkusím kolem kmínku odstřihnout. Kousek vedle mám druhou kousu, tak je zatím ok, ale textilku pod ní taky zkontroluju/zredukuju. Díky za tip.