Honzo promiň, doufám, že na mě nezanevřeš, myslela jsem, že sem moc nechodíš.Hele a víš, že tyhle svídy mám a jednu budu přesazovat - byla by i šikovně velká -zatím - jsem je viděla, poctivě zastřihovaný asi přes dva metry skorokoule.
Květo, zatím se mi moc líbí Viburnum Onondaga - kde se kupuje, kolik stojí, jak vypadá v průběhu roku, jak jí máš dlouho,jak rychle roste, ukaaaaž ji, sííííím
A jak vypadá Pinky vinky na kmínku - jsi s ní spokojená? Myslíš, že hort. a Vir. plicatum (mám a mám ji na sluníčku, ale skoro ji není vidět, jak je placatá, ta než by se vyšplhala k plotu...) by tu měly moc teplo?
ad růže - už tu jednou byla - červená sympathie, nějak jsem ji neukočírovala a vadila nám v bráně (škrábala autíčko). Musela by to být nějaká menší a já to s nima moc neumím - letos mi nepřežila zimu - výše zmíněná a sadovka Westerland - obě byly moje nejkrásnější (největší), tak jsem letos na růže trošinku nazlobená, no:blush:
Prunus asi ne, kvete jen chvilinku a letos mi všechny takový ty třešňovky dostaly zabrat - celý větvičky odcházely)
Nevíte, jak se jmenuje tavola, která má tmavý list a květ taky takový nějaký bordo?