Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání

Dělání, dělání 12. bře 2010 11:19 #3990

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
__vestky_b__ezen_2009.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 12. bře 2010 13:00 #4016

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
I to sama???
Dany, tys to teda dědovi pěkně porovnala:blink: :P
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 12. bře 2010 13:08 #4021

• Dany
:P :P ;) to celé až po to zelené vpředu u plotu (tam jsou New Dawn) je už zkultivované, ale fotku "po"sem dám až to začne pučet nebo kvést, teď byste řekli, že je to stejné, ne-li horší :) . Pravda, pár stromů padlo, pár musím ještě nechat, taková bestie zas nejsem. Ptž ty švestky až na výjimky vůbec nerodí. Ještě jdu to drobnokvětek zeptat se něco....
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 12. bře 2010 13:12 #4023

• Dany
I to sama ??? jakože to řezání....no jo, no jo, hned ten den, jak ty dvě děda dovolil, byl březen jako teď, tak jsem šla pílit, ještě jsme neměli řetězovku, tu jsem dala pak hned předčasně !!!manžílkovi k padesátinám, byl stěstím bez sebe :) Jsem potvora. A sranda byla, že akorát byly strašně nízko výkupní ceny kovů, tak jsme prodělali...:) za ten binec. ležel tam 15 let.
Téma bylo zamčeno.

Dělání, dělání 13. čen 2010 11:15 #8759

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Dneska nepraží slunce, vypadá to vypadá, že i kapky deště by mohly pauzírovat,
větru se nedostává a tak se jdu vyprsit s kámošema Baycorem a Hycolem a postříkám
růže proti skvrnitosti a dalšímu neřádstvu.

A co vy? Co děláte zrovna v těchto dnech, krom blažení se prvními růžovými květy? :)
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 13. čen 2010 11:48 #8761

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
jo jo taky stříkám,.....proti myšicím a skvrnitosti, taky sem vzala preventivně rajčata, mám strach z té vlhkosti. A konečně sem teď ráno dovysadila dýně a nakládačky předpěstěné,m...v tom vedru se nedalo,...
A zkoumám záměnu clematisů,.....asi budu muset využít místních služeb na identifikaci,....:)
A po obědě jdu dobývat obrovskou juku, se jí tu nedaří mám moc mokro a živoří poputuje ke kamarádce.Zasít znovu kopr a petržel nevydžely slimejše i přes posyp,..
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 13. čen 2010 20:39 #8865

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Tak já jsem dnes hrabala posrážené větve ze stromů po včerejší bouřce aže jich bylo , zase bude fajrung :laugh: :laugh:
Potom okopávala a okopávala a přesazovala vysemeněné šalvěje a náprstníky a potom už byl večer.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 13. čen 2010 21:30 #8895

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Emilko asi to bylo zlé co? u nás se taky činilo. pár zlomenin bylo -a že to šlo ze tří stran- a vodorovně. k nám to přišlo večer už za tmy a naštěstí bez krupobití.chtěla jsem vám vyfotit zvonky a nevím , jestli se zvednou. to má zas pršet!!!
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 13. čen 2010 21:46 #8896

• MartaZ.
Tak u nás ani kapka, zalévám 2x denně ( tedy jen fuchsie), ale když jsem viděla tu spoušť na Blanensku, tak jsem ráda, že se nám to vyhnulo, už jsme letos trochu krup měli.
Psala jsem to do uličky hanby, ale budu se opakovat, stříkala jsem dnes Baykorem, ale nelíbí se mi, že je postřik na listech vidět. Je nějaký fungicid, který není tak nápadný? Začínají pěkně nakvétat, nechci to zakřiknout jsem spokojená.
Nostalgie_postrik.jpg
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 13. čen 2010 22:04 #8904

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
U nás taky sucho, nenamulčovaný jíl je už na kámen a ještě se nakonec přes slibně chladné ráno udělalo dusno. Tak jsme si aspoň dojeli pro bodlákožrout červený.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa