Pan Šíp je mnohem mladší než jsem si představovala
Jinak to je tezke s tim nakupováním. To by člověk nesměl sem na forum. Nejdříve jsem chtěla jednu růži na doplnění. Hledala jsem, která by se mi nejvíc líbila a zjistila, že vybrat jen jednu je nad mé síly. Našla jsem tedy čtyři volná místa, a začla s prochazením eshopů a zjistila, že nemají růže, které jsem si vybrala, a tak průzkum začal nanovo a mapoval jen dostupné růže. Měla jsem štěstí, při objednávce u Pelců mi na poslední chvíli jako dostupná naskočila Chippendale, kterou jsem už chtěla pořídit jinde. Takže splněno, čtyři krasavice objednány.
Jenže co čert nechtěl, jedna z milých uživatelek tohoto fora mi posléze doporučila stránku floribunda.pl, kde měli ruzi, kterou jsem v Čr neuměla sehnat. No a za poštovné ze zahraničí přece neobjednám jen jednu růži. Tak jsem ji vzala dvakrát. A prošla jejich sortiment. Do košíku putovaly další dvě růže, které už byly u Pelců vyprodané a nakonec jsem neodolala hypu okolo Louise Odier a přihodila jsem ji tam. Nakonec jsem skrytě doufala, ze mi třeba nebude fungovat platba, jelikož jsem pay pal nikdy nezkoušela. Povedlo se to na jedničku, takže teď už jen najít další vhodné místo a také rozumné vysvětlení manželovi