alcearosa napsal:
bradhal, děkuji za informaci.Z webu KR jsem se domnívala, že varouch jen obětavě plní individuelní přání zdejších nadšenců a loni jsem plánovala se přidat. Nevyšlo mně to. Takto je vše jednodušší, druhy, které mně zajímají jsou v nabídce. Omlouvám se za nevšímavost .
Jo, Vesecké trvalky jsem já, loni na podzim jsem málem zaměnila dvě objednávky, protože jsem to měla z více kanálů (mail, KR, FB, pár lidí jen telefonicky, lístečky od místních sousedů) a překoukla jsem se, takže začínal hrozit průšvih z chaosu. Bylo jasné, že nějaká chyba z mojí strany dřív nebo později při tomhle systému přijde. Tudíž jsem se v zimě dokopala k eshopu, kde to mám na jednom místě. Zatím jen Lens, láká mě ještě Itálie -
www.novaspina.com/ - Květa od nich myslím něco brala a byla spokojená. Zatím jsem se ale nedostala k tomu je zkusit oslovit, zahrada přímo vybuchuje plevelem, náhodně chodí zákazníci do prodejní části a děti mi do mých horečných zahradních aktivit hází vidle svými požadavky na jídlo.

Ale už mě o to uháněla i Miška, který doteď dlužím odpověď, tak jestli to tu Miško čteš, tak na to myslím, a ráda bych je prubla.