Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zahradnictví, E-shopy, Výměny II

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 01. bře 2020 07:30 #326898

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Alenko, zkus jim pohrozit Českou obchodní inspekcí a kdyby to nepomohlo, tak se na ČOI obrať s dotazem o radu.

www.coi.cz/poradenska-informacni-sluzba-...vych-inspektoratech/

Podvodníci a zloději by se neměli tolerovat.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: alenak

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 01. bře 2020 10:32 #326899

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7632
alcearoso, pročítala jsem zpět a šly na mě mdloby, no velký výpadek jsem v zimě měla. Tak jsem to zkusila, za blbost se platí. Jak jsi tenkrát dopadla?

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2020 10:53 #326901

• alcearosa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1952
Dopadla jsem nijak. Na písemnou stížnost jsem nedostala odpověď, v telefonu byl podnikatel arogantní a tak jsem to vzdala. Tu hroznou sazenici měla objednanou přes mně kamarádka a nechtěla se přít. Vzala si ji, růže (Ashram) se chytila, ale nijak neprospívá. Šlo o princip, mrzí mně, že jsem to nedotáhla, když vidím, že zahradnictví prodává dál a veaele odpad. Moje chyba byla, že jsem zásilku komplet neodeslala zpět, ale kdo ví, třeba i tak by nereagovali.
Následující uživatel poděkoval: alenak

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2020 11:19 #326902

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Ha, koukám, že za ty roky, co je Spomyšl "v provozu" ale vůbec nic nezměnilo. Oni již v době, kdy otevřeli mi byli podezřelí, páč inzerovali v e-shopu růže ( novinky od Tantau ) za cenu, kt. byla naprosto neodpovídající - nízká. Od té doby k nim mám vysokou nedůvěru, letos měli ( mají ) v nabídce čemeřice HGC, chvíli jsem nad koupí uvažovala, pak mě to rychle přešlo. Jedně osobně, vidět na vl. oči.

Aleno, to tě lituju, takovýhle pazdrát. Asi bych jej dala do kontíku a kurýrovala. Ty sesekané kořeny jsou naprd, bude-li opět sucho. Vidím tam dobře i plíseň ? Chm, větvičky pokrácené až na mrť, snad obrazí. Ta třetí je vylomená/ ušmiklá/ nebyla vůbec ?

Fanynko, snad ti bude GdA dělat takovou radost jako mně.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 02. bře 2020 20:51 #326904

• alenak
  • Platinum Boarder
Květo, napadlo mě a dála jsem do kontejneru, bylo to vyštíplé, musela jsem zastřihnout, plíseň jsem neměla. Po zastřihnutí na růži 1 větvička asi 3 cm, dokonce to obráží. Dostalo to houby, tak uvidíme, jak se předvedou. Ty syčáci se ještě neozvali. :angry: No a o čemeřicích jsem taky uvažovala, při jednom poštovným, ale měla jsem naštěstí brzdu, radši vidět. Nevím, jak budu mít cukání do Ctěnic na pokuk. ;)

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 04. bře 2020 20:21 #326905

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3699
Včera přišlo pár růží od p.Šípa...super kvalita jako vždy a dnes spolu s nějakými trvalkami dvě růže / Alden Biesen a Dinky/ ze zahradnictví Aronie....parádní za 190,- Kč. Jestli se nepletu, tak jsou pěstované u nich z licenčních oček....mají originál cedulku od Lense. :whistle: S tímhle zahradnictvím jsem už pár let velmi spokojená, jsou spolehliví a s paní Stupárkovou je velmi dobrá komunikace. :)

DSC03491.jpg

DSC03492.jpg
Následující uživatel poděkoval: alenak, babkaela

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 04. bře 2020 20:51 #326906

• alenak
  • Platinum Boarder
To je opravdu kvalita, na Aronii už jsem slyšela chválu, osobní zkušenost ale nemám. Alespoň někde jsou slušní, na rozdíl od Spomyšle.

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 27. bře 2020 18:24 #326955

• alenak
  • Platinum Boarder
V únoru jsem tu psala zážitek s nákupem ve Spomyšli. Po reklamaci uznali jen 1 růži, tak jsem znovu psala a dnes jsem zjistila, že mám zaplacenu cenu 2 růží,(celkem 3 + slabý angrešt, obráží), rostliny si můžu ponechat, přece jde ale o slušnost vůbec neposílat zmetky. Uvědomila jsem si, že jsem to měla vyfotit s centimetrem, což jsem neudělala. Co z toho poroste nevím, ale vím, že tam už nikdy objednávat nebudu. :angry:

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 30. bře 2020 08:57 #326957

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
to mi je ľúto že máte takúto skúsenosť, Ja som kupovala zo Spomyšle nejaké kríky ; clematisy a trvalky a vždy mi prišli super kvality
to keby ste videli čo m prišlo za sadenicu stlpovitej hrušky zo záhradníctva Limbach, odpadnete. ani nie 50 cm slabý výhonok evidentne prostokorenný a strcčeny do kvetináča s rašelinou za 18 eur :evil:
vyreklamovala som aby mi vrátili skoro polovicu sumy ale sadeničku som nechala zasadenú, snáď ju vypiplem
8D7DF73E-C5DF-479D-94C3-45AE989C2858.jpeg

Zahradnictví, E-shopy, Výměny II 30. bře 2020 21:32 #326958

• ivik
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 736
Já kupovala už několik stromků ze zahr. ZOJA a byla jsem vždycky spokojená s kvalitou. Loni jsem kupovala tuto asijskou hrušku-Nashi sloupovité www.zzoja.cz/katalog/hrusne-klasicke--as...asijska-hrusen-kumoi, loni mě stála 250,-, brala jsem 2 ks, obě krásné, silné. Normální stromky mají levnější, a opravdu posílají moc pěkné stromky
Následující uživatel poděkoval: quendery
Moderátoři: Eva L., Květa