Jo jo, děvčata zlatý, sviňa čas, já už bych tak sadila ven. Zjistila jsem jednoduchým počtem, že mám asi 12 přepravek trvalek a letniček, něco jsem už rozdala, nepočítám rajčata, papriky, muškáty. Začala jsem brzo kvůlivá zimním depresím

a nedočkavostí a nezkušeností a teď jsem zahlcena

. Pořád to nosím ven a zas dovnitř a včera a dnes je to srandovní, protože se počasí pořád střídá. Tak byly doma. Rajčata jsem už dala do nevytápěného skleníku, ale asi je na noc schovám.
Jo a Dreslo,k těm kedlubnům...vrátila jsem se k normálnímu výsevnímu substrátu, zaset a moc si toho nevšímat, fakt. Perlit se mi absolutně neosvědčil a nevěřila bych ani těm všeljakým jiným vymoženostem. Je pravda, že ten pro květiny jsem trochu prolívala tabákovým výluhem (vývarem), ale čím si rostlinek po vysetí kromě zalití všímám, tím jsou lepší. Ty nepřepikýrované jsou kolikrát silnější a větší než přepíchané. Zářným příkladem jsou Delphinia, ale fotky dávat nebudu. To si všechny dovedete představit. Psali, že z časných výsevů vykvetou ještě letos, asi nee, ale těšila bych se. A pár kedluben jsem dala v týdnu ven, abych zjistila jejich odolnost. Jinak jsou ve skleníku. Pěkný večer.D