Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Sušiny, věnečky, dekorace

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 20. lis 2011 15:52 #272741

• Viola
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 232
Já mám staré dřevěné dveře, věněčky věším na malý háček který je zašroubovaný do dveří.

To byl můj loňský "advenťák" na letošní ještě nemám nápad.;)
IMG_2274.JPG
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Rhea, Kaja, lenpel, Aglaé, ROMANA, JaninkaH, skalnička, Daniela, mišpule

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 20. lis 2011 17:07 #272757

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
no je krásnej, já mám jen nezelenej.....páč by mě v paneláku opadal, i když se mi líbí víc......udělám aspon k našim na stůl.....nějakou aranž vánoční.....
můj věnec na vchodových dveřích
33001.jpg

podobnej mamce, ale se svíčkama na stůl
37046.jpg

a vánoční aranž
vnoce2010015.jpg
Následující uživatel poděkoval: Rhea, lenpel, Aglaé, JaninkaH, helena, Viola, Daniela, mišpule

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 21. lis 2011 20:56 #272878

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Romí,na tu aranž střiháš svoje výpěstky???!To já jsem chamtivá.Kroutím se i když chce máma nařezat kytku ze zahrady do vázy.Sama si neustřihnu ani brk,pokud to není zlomený.Radši na to koukám z okna,je mi to líto...

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 22. lis 2011 05:54 #272893

• ROMANA
  • Platinum Boarder
no jo, krom tý listopadky všechno vlastní, jedlička, listy monstery, ostatní použité listy z domácích kytí....a květy hvězdníku, mám jich tolik, že nosím každý týden mamce do vázy několik stvolů...a několik jich mám ještě doma...ty nechávám v květníku...a tohle bylo na stole při štědrovečerní večeři...vydrželo to do silvestra...pak to začlo padat :S a vadnout, vyhodila jsem to. Není mi líto to ostříhat...ani na zahradě, máme hodně kytek, většinou stříhám na hroby, mám plno mečíků a jiřin...růže na hrob nedávám, stříhá si je mamina dovnitř do chajdy pro potěchu - a jak ráda!!!! a přitom na mě furt nadává!!! že toho máme moc a zbytečně se jenom dřu....no ale já se dřu ráda!!! Ta námaha stojí za to :-)
Následující uživatel poděkoval: lenpel, mišpule

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 22. lis 2011 06:25 #272894

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Já si taky pořád říkala chudák ta vykvetla a já jí šmiknu, jenže sem si říkala že si je pěstuju pro svojí radost pořád jen se kochat na zahradě a když rozkvete nějaký krásný květ přeci u něj nebudu stanovat že,... Samo když mám něco nového a sotva kvete nechám na kytce,.. ale jinak si s radostí našmikám.:cheer:
Následující uživatel poděkoval: ROMANA, helena, mišpule

Re: Vyrábíme(i dostáváme) dárky s květinovou tématikou 23. lis 2011 14:21 #273044

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Tu a tam v jiných tématech by se něco našlo...nevím, jestli jsem něco z toho už nedávala :blush: nemám přímo kvítkovou dekoraci, ale s květinami jistě související :kiss:

Následující uživatel poděkoval: Kaja, Aglaé, helena, Viola, Daniela, mišpule, Lísteček

Re: Vyrábíme(i dostáváme) dárky s květinovou tématikou 23. lis 2011 14:29 #273047

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Pak jeden nápad, to už jsem kdysi dávala i na Liv., mohlo by se nějaké tvořivé duši hodit...
Starý hnusný plastový truhlík - vydrbat, tavnou pistolí nebo silikonem v silné injekční stříkačce vytvořit ornament, nechat zaschnout, po částech natírat Herkulesem a polepovat alobalem, když se udělají varhánky, nevadí. Po zaschnutí jsem patinovala usazeným hustým Luxolem...právě se chystám na další dva vyřazené....tento už drží asi 4 roky - ale dávám ho jen na zimu.
Následující uživatel poděkoval: Emilka, Kaja, Aglaé, JaninkaH, Kachnishte, Viola, Martin, mišpule, Lísteček

Re: Vyrábíme(i dostáváme) dárky s květinovou tématikou 23. lis 2011 15:53 #273051

• ROMANA
  • Platinum Boarder
Lístečku, ta decoupage (mám to dobře?, prostě dekupáž :-) ) je moc pěkná, měla bych se to naučit....jsem zatím jen přes sušiny....věnečky a tak....no a danah, prostě překrásné, má to atmosféru, nostalgickou...moc moc krásné.....úplné pohlazení na duši :up :kiss:

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 23. lis 2011 17:04 #273068

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Moje loňská prvotina-košík,pletený z papíru.Chtěla bych si umotat obaly na květináče(každý pes,jiná ves),namořit nazeleno(na tu letos ujíždím),ale času málo,ani chuť do díla se zatím nedostavila ;) dekupáž se mi líbí moc,krásné kousky,alobalový truhlík-výborný nápad!Mám pár hrůzostrašných,ale použitelných,je mi líto vyhodit :up
062.JPG
Následující uživatel poděkoval: lenpel, Aglaé, ROMANA, Viola, Lísteček

Re: Sušiny, věnečky, dekorace 23. lis 2011 19:08 #273109

• ROMANA
  • Platinum Boarder
díky, uložím si to a budu to o víkendu studovat, mají totiž moc krásné ubrousky....
Následující uživatel poděkoval: Lísteček
Moderátoři: Eva L., Květa