Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Re: Kavárna u Krásné růže 25. led 2013 06:23 #286076

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Vydriku,tak to mi je moc líto.To jsou pro mě dvě pohromy v jednom,bez zahrady a navíc ve velkoměstě.:( :down
Poslední úprava: 25. led 2013 06:24 od Evka.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: vydrik

Re: Kavárna u Krásné růže 25. led 2013 07:22 #286078

• vydrik
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 20
Ja mam z toho strasnou depresi, nebyt toho, ze mam rocni holku, tak si asi sahnu na zivot, rozpaleny chodniky v lete, davy pitomych lidi, nablyskane obchody jen pro cizince, nanavidim mesta, miluju kulturu, to ano, ale nechci tam zit a prijdu o sbirku ruzi, skalu, leta budovanou, zahon jahod, vlastni rajcatra s chuti rajcat, proste muj zivot
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 25. led 2013 14:19 #286084

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Vydriku, úplně tě chápu a je mi to moc líto, ale ani Praha není taková poušť, jak to popisuješ. :) Bydlela jsem tam, má i svoje světlé stránky. Mezi ty zajímavé v dnešní době patří různé projekty. Na jeden dávám odkaz skrzevá pana Cuketku: www.cuketka.cz/?p=9356 (velmi dobré informace jsou i potom v diskusi). A když se třeba právě po webu pana Cuketky rozhlédneš, zjistíš, že Praha nabízí i možnosti, které Pražanům my přespolní můžeme jenom závidět. Poslední takovou akcí pro mě bylo například darování kvásku na pečení domácího kváskového chleba (www.cuketka.cz/?p=11261). Držím palce. :up
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 25. led 2013 16:49 #286087

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Vydriku zkus to vzit z te lepsi stranky. Budes mit kousek do botanicky, doPruhonic, spousta parku a zahrad je dnes nadherna. Jezdime se do nic kochat z venkova. ;)
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 25. led 2013 18:20 #286088

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Vydříku nezoufej.Teď je to děs a stres,člověkem cloumají emoce,ale dej tomu trochu čas.Život s námi kolikrát zavrtí ,že jeden nestačí koukat.Hlavně zdraví!Máte ještě spoustu času před sebou :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. led 2013 09:24 #286093

• Alka
  • Fresh Boarder
  • Obdržená poděkování 5
Děkuji za přivítání. Jsem ráda že jsem našla spřízněné duše. Já si někdy připadám jak exot, tady mají lidi buď vinohrady nebo zahrádku z tújí a kůry, ale u nás se vinohrad vykučoval a místo toho je kytičková zahrada bez kůry.Když já kytky miluju.

Vydříku, to je mi líto. Dovedu si to představit, před mnoha rokama jsem něco podobného absolvovala. A pár roků uteklo a mám znovu zahrádku. Hlavně neveš hlavu.
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 26. led 2013 11:52 #286097

• Lísteček
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 201
Vydříku, život je kratičký i tak, prodloužit ho lze jen píděním se po drobnostech radostných a krásných,paradoxně i v těch, co v tu chvíli dušičce nafackují. Ve svých téměř 40ti letech vím o srdci na "dnech" své a stálo mně hranice sil se tomu několikrát postavit.Každé proč má svoje proto, a tak i ta Praha může být jen můstek mezi jednou zahrádkou k zahrádce časem ještě lepší a milovanější. Každá smutná situace má počátek a konec, věř v naději, že se situace jen pozastavila, zdá se na bídě, jen proto, aby pokračovala k tomu lepšímu.
Nezoufej, nebudeš, přece živit zbůhdarma smutek ;) , radši se poohlídni po tom, co Praha nabízí k pohlazení i Tobě.
Uvidíš, najdeš. Držím pěsti!
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 27. led 2013 16:41 #286104

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Vydriku, to je mi moc lito, chapu, jak ti je, prijit o zahradku, clovek ma pocit, ze ztratil to, k cemu se upina, aby ho tolik netrapily starosti vsednich dnu. A myslim, ze blizkost ruznych zahrad, kam muzes chodit, to nevyresi, i kdyz je to lepsi nez nic. Alespon ja to tak citim, protoze touhle volbou jsme si taky prosli a nakonec misto bytu v Praze jsem se radeji rozhodla odejit za Prahu, jen abych tu zahradku mela.
Ale na druhou stranu se mi v poslednich mesicich ukazuje, ze vsechno ma svuj smysl a je treba k necemu dobre. Tak budu drzet palce, at je i to tve stehovani k necemu dobre a at se ti podari casem k zahradce vratit.
A jeste me napadlo, nechces si treba koupit nebo pronajmout nejakou zahradku v zahradkarskych koloniich, obcas se neco objevi a aspon bys mela kam utikat?
Téma bylo zamčeno.

Re: Kavárna u Krásné růže 28. led 2013 20:21 #286122

• mrk
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 348
prave som docitala knizku "vyhonek osmiliste ruze". beletria, ruzi a zahrad sa dotyka len zlahka, ale je krasna...odporucam :-))
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kachnishte

Re: Kavárna u Krásné růže 30. led 2013 09:09 #286128

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Dnes u nás prší a taje,ale pořád se drží přibližně 10cm vrstva sněhu.Tak jsem se dívala z okna a všimla jsem si,že některým růžím zůstaly listy a vypadají úplně živé.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa