Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 10:08 #294546

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Kájo,psiska mě láskou zabijou :woohoo: Mazlila jsem se s Mášou,na bobku sedíc.Žárlivý štěně mi skočilo na hlavu,že mě zlíbá a já ztratila balanc,padla dozadu a strčila tam ruku.Vymknuto,štíplá kost.62+14+5kg bylo na jedno zápěstí moc,navíc už jsem s ním měla problémy delší čas-opakujícíse zánět šlach,samoléčený,protože kdo by vysedával po doktorech,že :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 11:00 #294547

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
panebože - no to sis to užila . a v tuto dobu , kdy zahrada volá - hola , hola !!! tak se dej brzy do kupy . :kiss:

DSCN9008.jpg
Poslední úprava: 06. bře 2015 11:10 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule, Jarka

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 11:25 #294548

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Mišpul,tak to je smůla.Neměla jsi náhodou nějaký podobný problém i minulý rok,nebo si to pletu?
Přeji brzké uzdravení.

Kájo,až příjdeš na to jak lehce posunovat s tou pojistkou,tak mi dej vědět,Já ji nemohla vůbec povolit a pro jistotu jsem ji nezavírala.Přeci se pokaždé nebudu tak trápit.Jinak střihají výborně. :up
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ališi

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 12:23 #294549

• Ališi
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 143
Ahoj,s tou pojistkou je to pravda,koupila jsem je v Lidlu a taky to jde ztuha,říkala jsem si,že tam zkusím stříknout silikon,nebo nezavírat.Jinak mám dvoje fiskarsy a ztupím je stejně rychle jak ty levný a za nabroušení tady pán chce 80kč.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 13:46 #294551

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak nevím - teprva teď jsem je rozdělala z balení . ale problém žádný. :dry: jsou z Kauflandu . ale mám i ty z Lidlu . ty jsou ještě v kůlně nerozbalené - tak musím zjistit .
Poslední úprava: 06. bře 2015 15:20 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 13:50 #294552

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Evko,vloni v únoru to byl kotník.Jó vlastně ustřihla jsem si v létě to bříško na prstu :evil:
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 15:07 #294554

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Ališi napsal:
Ahoj,s tou pojistkou je to pravda,koupila jsem je v Lidlu a taky to jde ztuha,říkala jsem si,že tam zkusím stříknout silikon,nebo nezavírat.Jinak mám dvoje fiskarsy a ztupím je stejně rychle jak ty levný a za nabroušení tady pán chce 80kč.

Ališi, kam je dáváš brousit? Potřebuju nabrousit Fiskarsy ;) Už jsou tak tupý, že jen žvejkaj, ale neustřihnou. Ty z Lidlu stříhají bezvadně, ale jsou na větší ruku. Ty Fiskarsy jsou akorát.
Poslední úprava: 06. bře 2015 15:08 od Jana V..
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 06. bře 2015 20:45 #294557

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Taky mam ty z Lidlu, a s tou pojistkou jsem dost zapsila. :angry:
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 07. bře 2015 14:11 #294561

• Ališi
  • Expert Boarder
Jani,je to v Lounech ul.Mánesova.Z jedné strany ulice je telecom-naproti Instala KRT,tak přímo rovně a nalevo v baráku pán brousí,ale bacha je to "chlípnej dědek",už tam nechodím,krkaly mě ty jeho kecy.Stejně moc dlouho nabroušený nevydržely,teď to dělám tak,že si vezmu kousek jemnýho smirkového papíru nebo silnější alobal a stříhám proužky-několikrát opakuju,pak namočím brousek a párkrát lehce přejedu a efekt stejnej.To si pak radši až toto nebude fungovat koupím fiskarsy nový-tyto mám skoro deset let,tak službu udělaly.Jinak na jarní stříhání si kupuju po dva roky něco takovýho-viz. Lidl,přece jen ty mnou ostřený.....,že jo!
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 07. bře 2015 14:16 #294562

• Ališi
  • Expert Boarder
Teď jsem četla mail,p.Šíp mě 18.3.posílá růže,to bude kalup,po neděli teda doma jarní úklid-pak už to bude jen letecky,aby bylo volno na zahradu.Díry nemám,čekám jestli budou všechny :lol:
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa