Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí III

Počasí III 30. kvě 2017 18:37 #318615

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Jikro, nás obešla jedna bouřka severně a druhá současně jižně, jsem říkala, že se to potká někde u Kralup, a taky že jo :P ( jsem ráda, že se to u tebe obešlo bez krupobití :) , na radaru to vypadalo děsivě :unsure: )
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Počasí III 30. kvě 2017 19:15 #318616

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
nás to opět obešlo . udělala se taková průrva a ani kapka. no ale ještě není konec .. možná ještě bude
edit - tak začalo večera si v devět - mírně pršelo v noci bez bouřek a skončilo ráno ve tři . cosi zapršelo , ale kubiter nenaplnilo .
Poslední úprava: 31. kvě 2017 06:29 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 30. kvě 2017 22:28 #318627

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7633
u nás u HK bylo několik vln bouřek a deště, napršelo asi 12 mm,nějaké krupky taky byly, ale nic poškozeného není, hurá, hurá, jinak bylo betonové sucho :silly: , na srpen máme vyjednáno prohloubení studně, voda nám dost klesla,tak se uvidí :)
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 31. kvě 2017 07:55 #318630

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Tak u nás opravdu ani kapka :unsure: , doufala jsem, že aspoň večer z nějakých posledních zbytků by mohlo něco napršet, ale ani prd :angry:
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 31. kvě 2017 09:00 #318632

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Alčo, u nás to bylo podobný, do večera třikrát slejvák, poslední docela divočina, mezi tím chvílema poprchávalo, dramatický mraky a větry ( venku!), škody žádný.
Sledovali jsme to na radaru, podle něj u Káji mělo pršet, asi jim to moc neukazuje. A když u nás byla největší čina, radar u nás ukazoval bílo- beze srážek, zato vedle ve Veltrusích to bylo červený mit blitzen. Takže radar beru s rezervou. Snažil jsem se postrčit déšť dál, došlo to jen k Alče, musím víc trénovat, sorry jako, J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: alenak

Počasí III 31. kvě 2017 10:11 #318638

• Kaja
  • Platinum Boarder
ahoj - tak u nás začalo fakt pršet až po osmé večer .v první várce se udělala na radaru taková průrva - asi zapracovala hora Kotouč- kamenolom . se tady traduje , že ve velká vedra se kámen rozpálí, horký vzduch stoupá nahoru a mraky odtlačí pryč. jak si toho všímám - je to fakt možné .. ale později večer už spustil takový slušný déšť bez bouřek .pršelo asi do tří ráno ., takže hezky zalito a kubiter naplněný asi ze 3/4

DSCN3667.jpg

f- Kotouč Štramberk - kousek od nás . vápno ,cement / to už málo . spíše vápenec do Vítkovic.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra, alenak

Počasí III 02. čen 2017 16:27 #318718

• Jana V.
  • Platinum Boarder
U nás letos v květnu prakticky pořádně nezapršelo. Už 3 týdny ani nekáplo a předtím to taky nestálo za nic :unsure: .
Před týdnem jsme posekali trávník, doteď vypadá, jako by byl posečený včera, jen s tím rozdílem, že je to spíš seno než tráva. V předzahrádce se chystá rozkvést pozdní fialový rododendron a má lupení svěšené, jak kdyby bylo -15 :( . Takže jsem včera chtě nechtě vytáhla hadici a pořádně to prolila, protože už se na to fakt nedalo koukat :angry: . V některých místech půda vodu vůbec nechtěla brát a na té suché hlíně se tvořily louže, které se nevsakovaly :S . Na zítra slibujou snad koneč ně déšť, ale kdo ví, jestli nás to zase neobejde ..
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 04. čen 2017 11:40 #318767

• Kaja
  • Platinum Boarder
neděle - horko a děsný vítr . to bude zahrada orvaná .chtěla jsem stříkat - nejde to :(
Poslední úprava: 04. čen 2017 11:41 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 04. čen 2017 12:45 #318768

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Kájo neboj,tohle jsme si užívali včera,dnes v 6 ráno začalo pršet,za půl hoďky přestalo,ale zataženo je dost a teď byla pěkná přeháňka.Mohlo by víc a častěji,jsem vděčná za každou kapku,už to začalo být kritické.Je příjemných 20°-hrozná úleva.Docela fouká.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 04. čen 2017 15:51 #318774

• Kaja
  • Platinum Boarder
ted´ jsem byla na zahradě uvazovat servané výhony. spadlo pět kapek , ale myslím , že pršet bude. je tma.. sousedů, skákadlo pro děti odneslo přes celou zahradu až ke dveřím . nejsou doma, ale já to neunesu .

DSCN3778.jpg

letos dost bídný Barock - ten se utrhnul ,ale už jsem ho uvázala .druhý Barock / mám dva/je střihlý až k zemi. .
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa