Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí III

Počasí III 27. čen 2017 23:30 #319459

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Jeníku, tady začlo nějak před druhou odpoledne a v šest už bylo po dešti. Ráno bylo modro nebes, vedro, takže jsem vyběhla a zalévala asi hodinu :unsure: , pověsila prádlo a šupajdila do práce :unsure: .
Tak se uklidňuju tím, že ikdyž napršelo málo, kytkám to pomohlo nasáknout aspoň přes listy a před zítřejšími hlášenými třicítkami tak budou lépe chráněné..
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 28. čen 2017 16:10 #319474

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Ráno mlha jako mlíko, chládek, až jsem si říkal, že se spletli s předpovědí. Před polednem slunce, parno, hnus. Teď okolo bouří, v Brandýse čina, tady občas spadnou kapky jak trdla, nepřetržitě hromy jako v prvohorách. Broci se třepou strachy, kojím se nadějí, že podle rejdáru něco inteligentního přijde z jihu, J. Pro jistotu jsem začal upouštět svoji přehradu, kdyby náhodou....ať nepřeteče.
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 28. čen 2017 20:20 #319479

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3702
Tak u nás stejně jako u Jirky ráno mlha jak v Londýně, potom se vyčasilo a až do teď sluní......že by spadla kapka ani náhodou. Že by ta naše vesnička nebyla ve Středočeským kraji, kde prý moc pršelo ? Jsme prostě raritka..... :woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 28. čen 2017 21:13 #319483

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7633
U nás, u HK od rána sluníčko, dusno, vedro, navečer se přehnaly bouřky, ale asi okrajem, napršelo 3 mm
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 28. čen 2017 21:15 #319484

• Jana V.
  • Platinum Boarder
U nás totéž, ráno vlha jak v srpnu, odpoledne pařák a hřmění všude okolo, ale ani kapka :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 29. čen 2017 08:03 #319488

• quendery
  • Platinum Boarder
U nás konečně pršíííííííí.........jupííííí :woohoo:
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 29. čen 2017 09:59 #319493

• Jikra
  • Platinum Boarder
V noci pršelo, a teď ráno leje a leje, vypouštím dešťovou jímku, vody až moc, ale jsem rád, J. Na radaru koukám, že prší jen v západní části Čech, snad se to hne i na východ.
DSCN66031.jpg
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 29. čen 2017 11:00 #319496

• Jana V.
  • Platinum Boarder
U nás zatím nádherných 29mm a stále prší :woohoo: . Už to bylo strašně třeba, stromy začly žloutnout a opadávat. Dokonce ořešák zahájil červnový propad plodů :blink: , to jsem snad ještě nezažila :unsure: .
Všechno se to stíhá krásně vsakovat, hodně pomohl ten deštík v úterý odpoledne a včerejší mlha, povrch půdy zůstal navlhčený a tak se to pěkně vsakuje ;) .
Jsem hrozně ráda, vrátila jsem se z dovolené, většina růží odkvetlá, chodím a odstříhávám, potřebuju přihnojit na další kvetení a ten déšť je jak dar z nebes :) .
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 29. čen 2017 11:18 #319497

• quendery
  • Platinum Boarder
Teď jsem byla vylít srážkoměr....50 mm + v noci 6 mm.....je to paráda, tolik nenapršelo u nás od začátku roku. Prší krásně, zahradnicky, jak píše Jana, stačí se to vsakovat. Květena si lebedí :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Počasí III 29. čen 2017 12:08 #319498

• Jikra
  • Platinum Boarder
To je vody, to je vody, prolil jsem skleník, magnolii, vyschlou skalku, teď to leju do kompostu, nádrž - vodní dílo Dolínek je po komínek plná! Se těšíme s Piňďou na houby! Stále je zataženo a střídá se déšť se slejvákem, asi se to točí nad námi, J. Jak píše Quen, letos ještě tolik nenapršelo.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa