Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí

Re: Počasí 29. lis 2012 13:39 #285492

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
No to je zajímavé,právě dnes jsem haněla Nory,protože podle nich mělo pršet od noci celý den a pršelo nejvýš dvě hodiny,zdá se mi to málo,závidím pořádné zalití :up tady tedy v předpovědi srážky nadhodnotili oproti skutečnosti :evil:
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 29. lis 2012 13:50 #285494

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Na Brdech a pod nimi tedy prší poctivě, brrr ...
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 29. lis 2012 15:51 #285496

• hespa1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 176
Na severu Prahy se trefili, prší přesně podle nich. :P
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 29. lis 2012 16:48 #285497

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Milimetry,co měly napršet,jsem si nezapamatovala,ale za noc +doteď našplíchtalo 20mm.+1.Zalito je ažaž.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. lis 2012 08:05 #285504

• Padretti
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 114
Pred chvili mi dorazil balik s ruzemi z Tuincentrum Lottum, tak je jdu chudery zasadit do jiz zamrzajici pudy, je to vskutku za 5 minut dvanact, kdyby prisel balik v pondeli, tak by bylo jiz pozde, myslim. Ted se jen modlim, at jim nase zima nezpusobi zadne sramy!:(
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. lis 2012 08:32 #285505

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Ladův kraj: Pohled z okna téměř ladovský - asi centimetrový sněhový poprašek, teplota +1, zataženo. Včera od noci do poledne vytrvale pršelo (10 mm). Od páté hodiny odpolední déšť se sněhem a potom jenom sněžilo. Moc pěkné. Teplota kolem nuly.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. lis 2012 08:33 #285506

• helena
  • Platinum Boarder
Padretti napsal:
Pred chvili mi dorazil balik s ruzemi z Tuincentrum Lottum, tak je jdu chudery zasadit do jiz zamrzajici pudy, je to vskutku za 5 minut dvanact, kdyby prisel balik v pondeli, tak by bylo jiz pozde, myslim. Ted se jen modlim, at jim nase zima nezpusobi zadne sramy!:(

Tiše závidím, ty naše příjdou právě až v příštím týdnu a oteplení na sázení není v dohledu :(.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. lis 2012 09:11 #285510

• Padretti
  • Senior Boarder
helena napsal:
Padretti napsal:

Tiše závidím, ty naše příjdou právě až v příštím týdnu a oteplení na sázení není v dohledu :(.

Heleno, to je mi lito....zkus si pro jistotu schovat do kolecka zeminu, do ktere ruze zalozis a hned pri prvnim otepleni (koukal jsem se, ze by mohlo byt po Mikulajdovi) je muzes vysadit do volne pudy a nebo take pockat az do jara...urcite takto zalozeny preckaji v chladnem prostredi az do jara....mozna je to mensi risk, nez kdyz je ted sazim rozmlsane teplem z Holandska do zamrzajici pudy....

kazdopadne drzim palce a dej vedet, jak to dopadlo :)

Padretti
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. lis 2012 11:29 #285512

• helena
  • Platinum Boarder
Padretti napsal:
helena napsal:
Padretti napsal:

Heleno, to je mi lito....zkus si pro jistotu schovat do kolecka zeminu, do ktere ruze zalozis a hned pri prvnim otepleni (koukal jsem se, ze by mohlo byt po Mikulajdovi) je muzes vysadit do volne pudy a nebo take pockat az do jara...urcite takto zalozeny preckaji v chladnem prostredi az do jara....mozna je to mensi risk, nez kdyz je ted sazim rozmlsane teplem z Holandska do zamrzajici pudy....

kazdopadne drzim palce a dej vedet, jak to dopadlo :)

Padretti

Padretti, díky za slova útěchy. Stále více jsem nakloněna zimování než experimentování s výsadbou. U nás má být až -7 a, i když přikryji zem kartony proti promrzání, nejsem si jistá, že sázení bude dobrý nápad. Uvidím, jak se předpověď počasí bude krýt se skutečností.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. lis 2012 11:34 #285513

• Padretti
  • Senior Boarder
ja uz jsem pred chvilickou zasadil posledni ruzi....ted je holt to na matce prirode! Dostatecne jsem je vsak nakopcil a zakryl chvojim, tak snad to preziji....
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa