Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Odpovědět k tématu: Nevada

Jméno
Subjekt
Boardcode
B) :( :) :laugh: :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :up :S :evil: :whistle: :down
Zpráva
Zvětšit /  Zmenšit

Topic History of: Nevada

Zobrazit nejstarší 10 příspěvků - (Poslední příspěvek nejdříve)
13. čec 2009 10:39 #1059

dresla

Evo, DB mi přijde do skupiny s ostatními lepší.:)
13. čec 2009 06:20 #1058

Eva L.

Dreslo, dík za odpověď a za odkazy. Z fotek mám rozporuplné pocity. Asi tu ideu s Nevadou opustím. Pokud do podzimu neobjevím tu "pravou", mám v záloze řešení - přesadím sem pětiletý keř Diamond Border. V zahradě je utiskovaná okolní květenou, tady bude dominantou :)
Přílohy:
12. čec 2009 09:13 #1057

dresla

Ahoj Evo, no to se ptáš té pravé. Mám ji prvním rokem. Napíšu ti, jaké od ní mám očekávání já.
Bude asi širší než vyšší (pokud se nebude vyvazovat) www.helpmefind.com/plant/l.php?l=21.25320 , možná bude mít ze začátku tendenci se rozvalovat, doroste do mohutných rozměrů, nečekám mohutné opakování kvetení (třeba budu příjemně překvapená).
Asi bych ji umístila někam do pozadí.
forum.planten.de/index.php?action=gallery (zadej si do hledání Nevada)
11. čec 2009 19:55 #1056

Eva L.

Dreslo, zdravím a prosím o radu. Poněkud se mi nepovedla kombinace růží v předzahrádce - Ballerina, Red Yesterday, Felicitas (až potud je to v pořádku) a mezi nimi, přesněji řečeno uprostřed půlkruhového pásu z těchto růží trůní Brennende Liebe. Což o to, je nádherná, tvoří krásný kompaktní keř ( tři rostliny sesazené dohromady), obrovská květenství, ale ! je trenýrkově červená a mezi těmi ostatními je jak rána mezi oči. Na podzim bude přestěhována, už mám pro ni lepší uplatnění. Ale co místo ní ? Ráda bych zachovala původní záměr - jednoduché květy a zároveň výšku keře cca 2m. Napadla mě Nevada. Můžeš mi ji, prosím, popsat ? Jaký tvoří keř (řídký, n. hustý), výhony silné a vzpřímené, nebo se válí po zemi, jak opakuje... atd. Pokud mi ji schválíš, objednala bych si ji u Pelců. Díky.
Přílohy: