Láďa napsal:
Před rokem jsem chtěl získat Naomi Renaissance, ale stejně jako Evku mě zarazila na stránkách Rosenpark Dräger pod názvem Naomi fotografie Natalie. Na mailový dotaz mě Manuela Löbenbrück odpověděla, že v Německu se růže Natalie prodává pod názvem Naomi. Zaslal jsem ji odkazy Poulsenových stránek, pak se mezi fotografiemi Natalie objevily na jejich stránkách i fotografie Naomi.
Na vaše upozornění jsem hned šel do Baumaxu v Brně, kde jsem skutečně uviděl růži s krásnou visačkou Nadia Renaisance. Naštěstí kvetla a jasně růžové květy dokázaly, že jde o záměnu.
Zdraví Láďa
Na podzim jsem si také objednala Naomi u Drägerů. Fotkám jsem tehdy nevěnovala velkou pozornost až teď po Láďově upozornění také vidím dvě odlišné růže. A vyjádření pracovnice školky už vůbec nechápu. No to jsem tedy moc zvědavá, co mi vykvete.

V popisu sice udávají barvu květu jako tm. růžovou až světle červenou, což Natalii neodpovídá. Ale je to slabá útěcha, musím si počkat na realitu.
Evi, ano, vzpomínám si na hradeckou Nadiu. Je tm. červená a mám ji také od podzimu. Doufám, že se nezklamu.
Láďa má pravdu, že v Baumaxu ji mají růžovou. Na visačce je Poulsenovo logo. Ale je to evidentní záměna.