Láďo, dal jsi mi dost těžkou otázku. Už proto, že Nadiu mám teprve od podzimu a zatím nevím, jak se v budoucnu vyvrbí. Přesto se pokusím o srovnání.
Květy jsou si natolik podobné (tvarem i barvou), že např. ve váze vedle sebe bych je obtížně rozlišila. Isabel tvoří dost objemný, široký keř ve tvaru "V", Nadia zatím roste vzpřímeně, zdá se, že tvar keře bude podobný např. Ghitě (sloupkovitý). Obě mají naprosto zdravé listy, výborně rostou, mají silné a pevné výhony.
Nevím, co bych ještě řekla k tomu srovnávání, za rok bych už byla chytřejší.

A které bych dala přednost ? A to je právě problém, já nevím. Teď se obě jeví jako krásné temně rudé růže, jakých zase až tak moc není. A vzhledem ke vzájemné podobnosti bych se rozhodovala dost těžko.
Omlouvám se, moc jsem ti neporadila.

Ještě poznámka k Bauhausu. Je pravda, že v prvních dvou letech jeho existence tady v Liberci měli docela bohatý výběr poulsenek. Mám odtud Ghitu, Isabel, Leu a Alexandru. Ale od loňska je to bída, většinou dostávají ty laciné a pochybné růže v krabicích, nebo kontejnerované s podezřelým názvem Apollo ( A. pink, A. red ...atd.). Takže na Bauhaus bych nespoléhala.
Přeju ti šťastnou ruku ve výběru.