Lenko, za koláž moc díky. Jaké nepovedené fotky? Nevidím ani jedinou.

Barevně odpovídají realitě?
Vlaďko, nečetla sis na HMF Generál Š. v referencích?
Tvůj odkaz - píší tam: syn. Krásná Azurea a Reine des Violettes (ale právě podle member commentu na HMF by Krásná Azurea
mělo být české nové pojmenování, tj. synonymum, pro Reine des Violettes. Tudíž by to se Štefánik nemělo mít nic společného).
Tak se zatím zdá, že Generál Štefánik je jen jedna a není to ani Reine, ani Azurea, ani Cardinal de Richelieu.
Vzpomenete si asi, jak jsem tu lamentoval, že mi v roce 2011 vůbec neopakovala angličanka Gertrude Jekyll.
A že jsem ji vůbec nestříhal a výhony byly jen rovně vzhůru (vyvazování). A že při razantním střihu dobře opakuje.
Nebo kdyby se vedla vodorovně, že by možná kvetla a opakovala spolehlivě...
To samé by mohlo platit pro Generál Štefánik. To je můj prozatímní nápad, pač jsem ji skutečně řezal až k zemi na nových kvetla.
A taky může být rozdíl v názvosloví - jsou růže, kterým na odkvetlém stonku vyrazí z bočních pupenů větvičky a ty pak kvetou.
A pak jsou růže, kterým vyráží nové větvičky ze země, zahušťují keř, a na těch pak jsou nové květy, které prodlužují sezonu.
Detektivka je to možná zapeklitější, než Slečna Květa Marplová a její Záhada mladé princezny tantauské.