Tak jsem taky dostřihala......některé jsou opravdu na ježka a čekám , jestli vyrazí zespodu. Asi 6 šlo do kontíku, byly mrtvé. U nás ty mrazy a na sucho, takže spíš uschly/ už jsem tady asi někde psala od začátku prosince do konce března 12 mm srážek a asi tři dny tak 15 cm sněhu ...sucho strašný a mrazy celý únor březen/. Jinak opět musím pochválit růžičky p. Györyho, ty přestály zimu na jedničku, včetně těch prťousků jako je Janko Hraško, Sedmikráska, Vámbery Armin. "Šílený Ištván" za poslední dva dny nádherně olistěný jak v létě a ostatní se taky snaží. I Čipka p. Ježoviče se činí. Bez " ztráty kytičky" jsou taky historické, takže asi začnu zahradu trochu předělávat.......ještě více györovek, remontující historky a pár otužilců z těch moderním...např. Chippendale, Bailando, Diadem, Irma a Kordesovy pnoucí Hella, Jasmína, Perennial Blush, Florentina a Sweet Laguna. Ty jsou v pohodě. Bohužel, austinky u mně skomírají a ostatní moderní, žádná hitparáda . Tolik zpráva o stavu v křivoklátkých lesích nad Kačákem.

Nejhorší je, že mraky se tu honí, ale asi zase nespadne ani kapka.......bída s nouzí.

Květa napsala, že jí to připomíná tu krutozimu 2011/12, přiznám se, že tenkrát moje růže dopadly lépe než letos. Asi to jsou ty zimy-nezimy co byly poslední roky.