Tedak, vy jste včelindy. No, tak si připindnu a pak dočtu:
Lenko, fandím tvé kombinaci, Perditu neznám.
Summer Song by se mi líbila se žlutou, zlatou, medovou (Charlotte, CPM a co já vím).
Pat Austin - pro mne opravdu netypická ostinka, naši z ní byli ve Všerubech hotovson,
tak jsem jim ji vzal ze slitování a vrazil k babi - nelíbí se mi. Teď lituju, že jsem místo ní
nevzal tř. Lightfield Angel nebo Port Sunlight nebo ještě jednu Darcey Bussell.
Teď v tom chladnu je opravdu měděná, jako plech. Žádná svěží osobní barva, spíš hřbitovní.
Má velmi "humpolácké" (mohutné) listí, dlouhé intervaly na stonku, postrádá romantiku.
Možná by SS dořvala její part za ni (PA). Dresla tu psala, že na snesení SS v zahradě
by člověk potřeboval zelený zákal.
Chippendale by si se SS zahulákala společně zcela jistě.
Do Harknesse Eva dávala tuším Fellowship. To by možná byl ukřičenec pro Summer Song.
Jo, Amazonko, myslím, že na tom odkazu HMF z Chelsea Flower Show není Summer Song,
ale tř. Jubilee Celebration. Dost možná se ale pletu...
Benjamin Britten - jó, kdyby byla sytá tmavě malinová jako na fotkách Violky, pak bych neměl problém.
U mě je vyblitě svítivě růžově neonová s problesky bílé a kapkou malin. Jako zvýraz. fixka. Je z Proplantu.
Nejlíp vycházela se stříbrnou a modrou (šalvěj, levandule, ořechoplodec, pelyněk...).
Min. týden jsem BB vykopal, je založená v kompostu a čeká na svůj další osud.
Možná by šla s bílou, Glamis Castle a spol, listí má tmavší, pěkné, mnoho ostnů.
Moje foto:
www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.157705