Ahoj Kájo, moc děkuji za fotky Čipíka - nááádhera -musím jen souhlasit, mám jeden z jara kontejnerovaný z Lottumu a hlavičku jsem si málem ukroutila- nikdy jsem takovou čarovnou růži neměla a ta výdrž květů...koukala jsem na ni z obýváku tak dlouho, až jsem jí na podzim pořídila dvojče od Pelců ještě na opačnou stranu domu. Hmmmm, už jsem si v sobě ujasnila, že Piána a další favoritky zůstanou na podzim, protože před sebou máme v březnu ještě stavbu pergoly, tak jsem objednala od Pelců jen 5, bez kterých bych opravdu umřela

, ale pak jsem jen tak zadala do vyhledávače Aspirin a najednou jsem měla pocit, že nutně, ale nutně potřebuju léčit - a Aspirin, jak už tu myslím Honza kdysi řekl, je lék do každé zahrady...Měli ho v nabídce v zahradnictví Franc- neznám je, no doufám, že to nejsou podvodníci, ale měli minimální objednávku 500 Kč a tak abych si užila dvojnásobnou dávku život zachraňujícího Aspirinu, musela jsem objednat ještě 4 další růže, které na mém wish lístku vůbec nebyly

, sakra, už moc místa právě taky nemám - manžel trví, že žádné

. Ale je fakt, že trávník je ještě véélikej

. Proto prosím, utěšte mě prosím fotečkami svého Aspirinka - ty Kájo, myslím, taky máš, ne? Ať se dušička uklidní, že jsem prostě nemohla jinak...A ještě- bude obřík nebo je můžu přsadit k sobě? Moc děkuju