Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tantau (DE) - Nostalgické růže II

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 16. led 2016 18:07 #302392

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak náhodou jsem našla kytici Pián ve váze .. moje teda .
.
DSCN74784druhyPiana.jpg

DSCN7476.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., sany, mišpule, Lukáš, AlenaC, Jarka, Jikra, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 07:09 #302435

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Judy mám wedding, tady vypadá fakt jak po boji, snad foto odpustíš, fotila jsem ho, ptž toto jsou měsíc staré květy, prostě déšť slunce a takto udolalo.. Jinou bohužel nemám, o všechny fota jsem přišla, když mi odešel po létě počítač ;( Jinak je zdravé, vystřelino jako jedna z mála růží velké pruty a kvetlo dokonce po třetí.. mám ještě charming a red.. Piana jsou úžasná.. slintám nad Káji piánama od samého začátku ;)
Přílohy:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Jarka, Jikra, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 09:39 #302441

• Adam88
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 66
varouch napsal:
Happy tu mám, ale letos se moc neukázalo, co mě ale velmi mile potěšilo, bylo Lovely Rokoko, které mi připadá jak přikřížené s Aldenem Biesenem, květy stárnou do zelena a dlouho drží zelené. :)

Fotky rozkvetlého nemám, jen odkvetlíky. :)

P1100034_s.jpg

po 14 dnech:
P1090858_s.jpg

celkově kvetla minimálně měsíc.

Děkuji za fotky Lovely Rokoko, příbuzná s Alden Biesen není. S Lovely Green ano.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Lukáš, AlenaC, Jikra, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 10:05 #302442

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Adam88 napsal:
Děkuji za fotky Lovely Rokoko, příbuzná s Alden Biesen není. S Lovely Green ano.
Alden Biesen byla nadsázka, Lovely green nemám, ale už po ní nějakou dobu taky pokukuju. Vydrží dlouho?
Téma bylo zamčeno.

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 10:09 #302443

• Adam88
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 66
Nebojte, já vím. :)
Květy Lovely Green vydrží také několik týdnů bez opadu, Lovely Rokoko ale lépe roste.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: varouch, Marijka, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 10:36 #302444

• Adam88
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 66
Soul se může nově pyšnit titulem ADR. Bohužel jej získala i Herzogin Christiana, která silně mumifikuje.

ADR Rosen - 2015
www.adr-rose.de/
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., Kaja, varouch, sany, alenak, JUDY

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 14:44 #302448

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Teeeeda, holky a Lukáši, ty Piána teda jsou. Ty musím sehnat. Ty kulaté květy jsou úžasné, mám pro ně slabost, to se nedá nic dělat. Moc děkuji všem za fotečky. A ta barvoměna Lovely Rokoko je taky moc zajímavá, ani bych nevěřila, že je to ta samá růže.
Téma bylo zamčeno.

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 17. led 2016 14:50 #302449

• Jarka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 794
Zeptám se: Lovely Rokoko a Rokoko mají něco společného nebo jde jen o shodu ve jménu?
Téma bylo zamčeno.

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 19. led 2016 16:17 #302522

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jedna z nejvíc povedených růží Tantau je podle mně Chippendale . úžasná barvoměna velkých krásných květů . skoro nevoní , ale kvete v několika vlnách až do mrazu . taky mně překvapila svou výškou . je fakt , že nebyla skoro zima , ale i tak - hraje si na menší popínavku

DSCN0743.jpg

DSCN0702.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., sany, Kika, Lukáš, Láďa, AlenaC, Jarka, Marijka, Jikra a tento uživatel má 3 dalších poděkování

Tantau (DE) - Nostalgické růže II 19. led 2016 16:38 #302523

• JUDY
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1146
Ahoj Kájo, moc děkuji za fotky Čipíka - nááádhera -musím jen souhlasit, mám jeden z jara kontejnerovaný z Lottumu a hlavičku jsem si málem ukroutila- nikdy jsem takovou čarovnou růži neměla a ta výdrž květů...koukala jsem na ni z obýváku tak dlouho, až jsem jí na podzim pořídila dvojče od Pelců ještě na opačnou stranu domu. Hmmmm, už jsem si v sobě ujasnila, že Piána a další favoritky zůstanou na podzim, protože před sebou máme v březnu ještě stavbu pergoly, tak jsem objednala od Pelců jen 5, bez kterých bych opravdu umřela :laugh:, ale pak jsem jen tak zadala do vyhledávače Aspirin a najednou jsem měla pocit, že nutně, ale nutně potřebuju léčit - a Aspirin, jak už tu myslím Honza kdysi řekl, je lék do každé zahrady...Měli ho v nabídce v zahradnictví Franc- neznám je, no doufám, že to nejsou podvodníci, ale měli minimální objednávku 500 Kč a tak abych si užila dvojnásobnou dávku život zachraňujícího Aspirinu, musela jsem objednat ještě 4 další růže, které na mém wish lístku vůbec nebyly :sick: , sakra, už moc místa právě taky nemám - manžel trví, že žádné :woohoo: . Ale je fakt, že trávník je ještě véélikej ;) . Proto prosím, utěšte mě prosím fotečkami svého Aspirinka - ty Kájo, myslím, taky máš, ne? Ať se dušička uklidní, že jsem prostě nemohla jinak...A ještě- bude obřík nebo je můžu přsadit k sobě? Moc děkuju
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa