amazonka01 wrote:
JtO mám předsunutou před skupinku Odile de Masq., Sally Holmes, Clair Matin (ale mám ho meruňkového, pokud zrůžoví, půjde jinam) a Rokoko.
Amazonko, to jsem zvědavá, jak se ti tahle skupinka vyvrbí, jestli se ti budou tyhle růže spolu líbit.
O zakomponování Sally Holmes bych vyjádřila trochu pochybností, ale možná překvapí a půjdou k sobě jak víno. Však tu už mnohokráte bylo psáno, že na každé zahradě se tváří jedna a ta samá růže jinak.
Pochybnosti spočívají v obavě že všechny ostatní S.Holmes "uřve", přetluče, příp. bude vůči ostatním příliš světlá. Fakt se na fotku ( nebo přímo na zkouknutí, jo ? ) těším.
ad Parade - mám ji také. Z těch stejně starých/mladých poměrně dost kultivarů ( sázených na podzim 09 a na jaře 10 ) mi jako jediná málo kvetla. Přirůstala dobře, udělala hezký základ keříku.
Myslím si, že se potřebuje usadit. On si na ni zasedl krtek, podrýval ji téměř neustále.
Hodně se na ni těším, dost si od ní slibuju. Má krásnou barvu květu, takovou všehodící se. Krásně doplní/podtrhne jiné barvy.
QoS nemám.