Teda, se to pěkně rozjelo kolem oranžovek. Jsem to musela přečíst několikrát, abych si to urovnala v hlavě (na zahradě budu rovnat až na jaře
Buď do toho půjdu naostro, děkuju za povzbuzení, Evo
nebo zkusím ten kýbl. Jaký objem by měl mít, abych tu SS (- to je teda zkratka :side: ) moc netrápila?
Jevgenije, mně se SS na tvé fotce vedle LEH líbí, páč mi přijde, že její poupata jsou právě tak oranžová jako jsou květy SS.
Honzo, tvůj návrh přidávající do kombinace zářivě žlutou je výborný! Záhonek by pak pokrýval svou barevností přes 1/4 kruhu barevného spektra
Z druhé strany by to ještě šlo rozšířit o Kordesovo Piano
zelená (listí a pozadí živého plotu) - žlutá GC - žluto-oranžová PA - žluto-oranžovo-tmavě oranžová LEH - sytě oranžová SS - červené Piano!
To by se ovšem musely všechny barvy chovat způsobile, např. Piano by nesmělo ujíždět do růžova, potřebovala bych tu jeho trenýrkovou. Tu mi ale nikdo předem nezaručí (viz Benjamin B. někde výše), že?
A Honzova perfektní srovnávačka ráno-odpoledne (díky, Honzo!) květu QoS je také dosti výmluvná. Já bych potřebovala tu úžasnou Emilčinu růžovou. Samozřejmě teď už nemyslím do "řvoucího záhonku", ale do party ve "studené" růžovo-fialovo-modro-bílé předzahrádce. Tam mám problém i se Shropshire Lady, bojím se, že bude moc meruňková...
JudetO s oranžovou se mi jeví jako velmi pěkná kombinace. Ale ke řvounům ji strkat nebudu. Půjde někam dál, aby vynikla její krása a vůně. Mám totiž luxus - hodně místa. Zatím...